MHP'nin Sel Felaketini İnceleme Heyetinden Açıklama
Haber Detayı
17 Temmuz 2021 - Cumartesi 12:24 Bu haber 2040 kez okundu
 
MHP'nin Sel Felaketini İnceleme Heyetinden Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Rize’de meydana gelen sel felaketini incelemek üzere oluşturulan MHP Heyetinin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'nin Sel Felaketini İnceleme Heyetinden Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, 14 Temmuz 2021’de Rize’de meydana gelen sel felaketini incelemek üzere oluşturulan MHP Heyetinin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Rize’de sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katıldıktan sonra sel felaketi bölgesinde yaptıkları inceleme ve ziyaretleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

 

RİZE'DE MEYDANA GELEN SEL FELAKETİNİ İNCELEME HEYETİ

 

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, incelemelerde bulunmak ve bölge halkının yaşadığı sıkıntıları paylaşmak üzere Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’ın başkanlığında, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MYK üyesi Afşin Birben, MYK üyesi Musa Küçük, Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal’dan oluşturulan MHP Heyeti, sel felaketi bölgesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

 

DEVLETİMİZİN KUDRETİYLE YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

 

14 Temmuz 2021’de Rize’de meydana gelen sel felaketini incelemek üzere oluşturulan MHP Heyetinin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''MHP Heyeti olarak Rize Çayeli Belediyemizi ziyaret ettik. Genel Başkanımızın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettik. Devletimizin kudretiyle inşaallah yaralarımızı birlikte saracağız. Bugün Rize’de sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı sonsuzluk yurduna uğurladık. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Rabbim rahmetiyle muamele etsin, yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin, Türk’ü ve Türk yurtlarını her musibetten muhafaza etsin.'' dedi.

 

VATANDAŞLARIN ZARARLARINI TELEFİ ETMEK İÇİN ÇABALIYORUZ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''MHP heyeti olarak Büyükköy beldesini ziyaret ederek, Rize’de yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Zararlarını ortadan kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Her konuda elimizden ne gelirse eksiklerini görecek, yaralarını saracağız inşaallah. Tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.'' dedi. 

 

YILDIRIM, İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI VE RİZE VALİSİ'NDEN BİLGİ ALDI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''MHP milletvekillerimiz, MYK üyelerimiz ve il başkanlarımızla birlikte sel ve heyelan afetini yaşayan Rize’nin Muradiye Beldesi’ndeyiz. İçişleri Bakanlığı bakan yardımcısı İsmail Çataklı, Rize valisi Kemal Çeber ile birlikte Güneysu Kaymakamlığı’nda sel felaketiyle ilgili bilgi aldık. Bu vesileyle mağdur vatandaşlarımızın taleplerini de iletme imkanı bulduk. Allah’ın izniyle, Müslüman Türk’e de yakışan dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla, devletimizin de desteğiyle bu musibetin üstesinden geleceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Yaşar Yıldırım, Devlet Bahçeli, MHP, Rize, meydana gelen, sel felaketi, inceleme heyeti, yaraları saracağız, Yücel Bulut
Yorumlar
Haber Yazılımı