MHP'den İki Yöneticisini Hedef Alan Gazeteciye Tepki
Haber Detayı
11 Temmuz 2021 - Pazar 17:14 Bu haber 2074 kez okundu
 
MHP'den İki Yöneticisini Hedef Alan Gazeteciye Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'li yöneticileri hedef gösterip savcıları göreve çağıran gazeteciye tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den İki Yöneticisini Hedef Alan Gazeteciye Tepki

HDP'nin kapanma ihtimaline karşı yerine kurulacağı iddia edilen Yeni Yüzler Partisi'nde adı geçen Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, afişe olunca gölgesinden korktuğundan saldırıya uğrayacağı korkusuyla savcıları göreve çağıran Memduh Bayraktaroğlu'nun MHP'li yöneticileri hedef gösterdiğini söyledi. 

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN YENİ YÜZLER PARTİSİ YORUMU

 

Yeni Yüzler Partisi'nin kurucu listesinin yayınlandığı haber paylaşımına yorum yazan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı yorumda, ''Listenin tamamını okudum,eskiden dört eğiliminde içinde olduğu partiler kurulurdu. Hergeleler dağda yetmişiki buçuk eğilimli parti kurmuşlar. Artık bu durumda eşbaşkanlık kesmez, beşbaşkanlıga geçerler.'' demişti.

 

MEMDUH BAYRAKTAROĞLU MHP'Lİ YÖNETİCİLER HAKKINDA NE DEDİ?

 

Kurulacak yeni siyasi partinin listesinde adının geçmesi konusuna köşe yazısının bir bölümünde değinen Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, ''Yeni Yüzler Partisi diye bir parti kurulmuşmuş. Kurucuları arasında ben de varmışım. Hani yalan olur ama. Bu kadar da olmaz. Peki bu yalanı üfürenler kimler? Semih Yalçın ve Feti Yıldız isimli iki 'hergele' (Onlar da benim için aynı sıfatı kullanıyorlar…). Asıl amaçları. Tetikçilerine: 'Şu isimlerin işlerini bitirin' diye medya yoluyla talimat vermek tabii ki. Bakalım yürekli bir savcı çıkacak mı?'' dedi. Aynı konuda sosyal medya hesabından da açıklama yapan Memduh Bayraktaroğlu, ''Semih Yalçın ve Feti Yıldız. Bunlar iki hergele. Silahlı çetelerine beni ve pekçok düşünür yazarı hedef göstermişler. Hoştttt.'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN MEMDUH BAYRAKTAROĞLU'NA TEPKİ

 

Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''HDP’ye alternatif olarak kurulacağı öne sürülen YYP’nin kabarık kurucular listesinde adı geçince, pabucumun sosyalisti Memduh Bayraksızoğlu’nun etekleri tutuşmuş ve mesai arkadaşım Feti Bey ile beni hedef göstermiş. Bayraksızoğlu, isminin YYP listesinde afişe olmasından çok, bir saldırıya uğrayacağı korkusuyla savcıları göreve çağırıyor. Hadi oradan, ödlek herif! Kördüğüm ipliği hergele pazarına düşenlerle işimiz olmaz. Bayraksızoğlu hergelesi, bir tarafı kaşınsa bizden biliyor. Demek ki böyle HDPKK Sevici kâğıttan siluetlerin rüyalarına girip kâbusları oluyoruz. 'Liberal sosyalist' sıfatını kullananda biraz devrimci(!) cesareti olmalı yahu. Bayraksızoğlu, gölgesinden korkup altına kaçıran tatlı su solcularına ibretamiz bir örnek!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, hergele tartışması, yeni siyasi parti, kurulacak olan, alternatif parti, iki yönetici, hakkında, göreve çağırdı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı