MHP Çukurova'nın Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı
Haber Detayı
06 Mart 2022 - Pazar 19:26 Bu haber 2802 kez okundu
 
MHP Çukurova'nın Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı
MHP'nin Çukurova ilçesinde düzenlediği Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısı muhteşem bir coşkuya sahne oldu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Çukurova'nın Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında Adana'nın Çukurova İlçesinde düzenlenen proğramda, CHP'nin başını çektiği muhalefet ile Cumhur İttifakı’nın farkı ortaya konuldu.

 

MHP ÇUKUROVA İLÇESİ ADIM ADIM 2023 ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ülke genelinde başlatılan "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları" kapsamında Adana'da ilk program Çukurova ilçesinde gerçekleştirildi. Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli'nde düzenlenen proğram, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Parti Müfettişi Sertan Duran, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, MHP ve Ülkü Ocakları ilçe başkanları, belediye başkanları, eski il başkanları, Türkiye Kamu-Sen ve Türkav temsilcileri, şehit ve gazi ailelerinin örgütlü olduğu derneklerin temsilcileri ile STK temsilcileri ve partililerin katılımlarıyla gerçekleşti.

 

BÜNYAMİN AVCI: ÜÇ HİLAL SANCAĞIMIZI ADANA'NIN ZİRVESİNE YENİDEN DİKECEĞİZ

 

Adana'nın en iddialı siyasi partisinin MHP olduğuna dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, toplantıda yaptığı konuşmada, ''Türkiye'de pandemi sürecinde, pandemi kurallarına uyarak  meydanlarda en fazla olan, halkın içinde ençok yer alan, ençok çalışan siyasi parti MHP olmuştur. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla illerde yapılan  çalışmalar ilçeler bazında devam etmektedir. Bugün de bu kapsamda sizlerle bir aradayız. Geziyoruz, görüyoruz, yaşıyoruz ve bu vesileyle ifade ediyorum ki biz Adana olarak zafere hazırız. Haziran 2023'te yapılacak olan seçimde üç hilal sancağımızı Adana'nın zirvesine dikeceğiz. Her geçen gün daha fazla çalışacağız ve bunu birlikte başaracağız." dedi.

 

MUHARREM VARLI: MİLLİ GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELEN MUHALEFETE GEÇİT VERİLMEYECEK

 

Cumhur İttifakı'nın karşısında olan muhalif ittifakın Türkiye için milli güvenlik sorunu haline geldiğini vurgulayan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, "Biz diyoruz ki 'HDP kapatılmalı', Kılıçdaroğlu ise 'HDP'yi gözardı edemeyiz, onları da aramıza almalıyız'. diyor. Milliyetçilik maskesiyle siyaset yapan hanımefendi ve diğerleri de 'HDP siyasi meşru bir partidir', mesajı veriyorlar. Bu milletin askerine, polisine, öğretmenine; kundakdaki bebeklere kurşun sıkan, 40 yıldır Türkiye'yi bölmeye çalışan terör örgütünün güdümüne girmiş bir yapıya bu ülke emanet edilebilir mi? Millet İttifakı, en büyük milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Türk Milleti bunlara geçit vermeyecektir." dedi. 

 

AYŞE SİBEL ERSOY: TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ İÇİN CUMHUR İTTİFAKI DEVAM ETMELİ

 

2023 yılında yapılacak seçimlerin Türkiye ve Türk Milleti için bir kader seçimi olduğuna dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, "Ülkemizin daha güçlü ve istikrarlı duruşu için Cumhur İttifakı'nın devamını sağlamak zorundayız. CHP ne yazık ki iktidar olma hayali uğruna temel değerlerinden vazgeçmiş, PKK uzantısı terör destekçisi Hdp ile birlikte olmuştur. Biz 'Hdp, PKK’nın uzantısıdır' diyoruz, ancak bu gerçek ne CHP’yi ne de İP’i rahatsız etmiyor. Tek hedefleri Erdoğan düşmanlığı; bu düşmanlık gözlerini kör etmiş." dedi.

 

UĞUR ÖZTÜRK: SURİYE VE UKRAYNA'YA BAKILIRSA MİLLİ BEKANIN ÖNEMİ DAHA İYİ ANLAŞILIR

 

MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk ise, Dünyada devam eden ekonomik sıkıntıların tüm ülkeleri etkilediğini, Türkiye’nin ise mevcut sorunlarını aşabilecek bir iradeyi tesis ettiğini anlatarak, kademe kademe proplemlerin çözüme kavuşacağını kaydetti. Suriye ve Ukrayna örneğini veren ve milli bekanın önemini dile getiren Öztürk "Demek ki bekana sahip çıkamazsan, milli savunmanı kuramazsan, kendi silahını yapamazsan, kendi siyasetini üretemezsen, birilerinin maşası olursan başına gelecek bellidir. Cumhur İttifakı'nın ülkemize sağladığı istikrarın ve omurgalı dış siyasetin devam etmesi gerekiyor." dedi.  

 

HASAN ÖZTUĞ: 2023 SEÇİMLERİNDE ÇOK İDDİALIYIZ

 

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ da, ilçede yapılan çalışmaları anlattı. Üye kayıtlarını sürdürdüklerini, halkın arasında olmaya, onlara her alanda ulaşma anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden, MHP'nin izlediği ilkeli ve milli siyaseti vatandaşlarla paylaştıklarını belirten Hasan Öztuğ, ilçede 2023 seçimleri için iddialı olduklarını söyledi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Çukurova ilçesi, Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma, toplantısı, Bünyamin Avcı, Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, Hasan Öztuğ, MHP Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı