MHP'li Adıgüzel Savaş İsteyen Akşener'i Resmen Bombaladı
Haber Detayı
06 Mart 2022 - Pazar 14:13 Bu haber 2154 kez okundu
 
MHP'li Adıgüzel Savaş İsteyen Akşener'i Resmen Bombaladı
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, çelişkili açıklamalarıyla savaş isteyen Meral Akşener'i resmen bombardımana tuttu.
MHP Haberi
MHP'li Adıgüzel Savaş İsteyen Akşener'i Resmen Bombaladı

Libya ve Ukrayna krizlerine Türkiye'nin taraf olup olmaması konusunda ve iç politikada çelişkili açıklamalarda bulunup sürekli olarak zikzaklar çizen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Türkiye'yi savaşa bulaştırma derdine düşen Meral Akşener'i sözleriyle resmen bombardımana tuttu.

 

MERAL AKŞENER'İN KRİZ YAŞANAN BÖLGELERE YÖNELİK TARAF OLMA ÇELİŞKİSİ

 

Türkiye'nin Suriye, Libya, Karabağ ve Doğu Akdeniz'de işinin olmadığını savunan muhalefet anlayışının etkisiyle hareket ettiğinden dolayı Libya'da Türkiye'nin taraf olmasını istemediği için ''İç savaş yaşanan bir ülkede Türkiye’nin iki taraf arasında ara buluculuk yapması doğru buluyorum. Ancak Türkiye’nin Suriye’de olduğu gibi bir Arap iç savaşının parçası olması, Türkiye'nin güvenliğini tehlikeye atar. Türkiye'nin zarar görmemesi gerekir.'' diyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Libya'ya asker gönderilmesini öngören tezkereye, partisinin Hayır oyu vermesini sağlamıştı. Aynı Meral Akşener, Rusya ve Ukrayna krizinde taraf olunmasını isteme çelişkisine düştü.

 

MERAL AKŞENER'İN TÜRKİYE'Yİ SAVAŞA BULAŞTIRMA GAYRETLERİ

 

Libya'da Türkiye'nin taraf olmasını istemeyen Meral Akşener, Rusya'dan alınan S400'lerden ve Rusya ile birlikte yürütülen teknolojik yatırımlardan vazgeçilmesini talep ederek, Rusya ve Ukrayna krizinde taraf olunmasını isteme çelişkisine düştüğü açıklamasında, ''Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline uluslararası toplum daha fazla sessiz kalamaz. Aklı başında insanlar tarafından yönetilen her devlet belirli adımlar atmalıdır. Vakit çekimser kalma vakti değildir. Ancak Türkiye, bu adımları atamayacak kadar, Rusya’ya bağımlı hale getirilmiştir.'' sözleriyle, Türkiye'nin savaşa müdahil olmasına neden olacak adımların atılmasını talep etti.

 

MHP KARS İL BAŞKANI ADIGÜZEL'DEN AKŞENER'E TOKAT GİBİ CEVAP

 

Dış ve iç politikaya yönelik çelişkili açıklamalarda bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in izlediği strateji hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ''İP’in pek muhterem müdiresi: 'Putin haddini aşmıştır; vakit çekimser kalma vakti değil, zalimin karşısında dik durma, yaptırım vaktidir.' diyor. Yani diyor ki ; Türkiye de savaşa dahil olsun. Kim diyor bunu? DYP ile Katolik nikahı kıydığı dönemde, Başörtüsü zulmü de dahil 28 Şubat kararlarını icra etmekle yükümlü olduğu İçişleri Bakanlığı görevini yürütürken Milli Güvenlik Kurulu'nda alınan kararları Amerika’ya ispiyon eden Natocu Meral Akşener diyor. Kim diyor bunu? Oğlunun Ülkü Ocaklarının Atsız kolunda yetiştiği iddiasını unutup Ülkü Ocaklarına haydut yakıştırması yaparak, Ülkücülerin içine nifak tohumları saçmaya çalışan Meral Akşener diyor. Kim diyor bunu? Ak Parti'ye geçtiğinde 'Ülkücü değilim, demokratım' diyen, MHP'ye geçtiğinde Ülkücüler MHP'de olur.' diyen, FETÖ'nün talimatlarıyla MHP’yi tarla kongrelerinde ele geçiremeyince İP'i kurup Amerika’dan iktidar dilenen Meral Akşener diyor.'' dedi.

 

RUSYA ZALİM DE AMERİKA SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK MI?

 

Rusya'ya zalim diyen Meral Akşener'e, iktidar dilenip kutsamaya çalıştığı Amerika'nın dünyanın çeşitli bölgelerinde yaptığı zalimlikleri hatırlatan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ''Sayın Akşener! İnsana sormazlar mı Rusya zalim de Amerika sütten çıkmış ak kaşık mı? Bizim için Rusya neyse Amerika da odur. Bugün Türkiye, Cumhur İttifakı sayesinde sadece bölgesinde değil, dünyada söz sahibi bir ülke konumuna geldi. Oyun kurup, oyunları bozan bir ülke oldu. İşte bunu hazmedemediğiniz için gözünüzü kan bürümüş. İktidar hırsı şirazenizi bozmuş. Sırf iktidar olmak için ülkemizi savaşa dahil etme peşindesiniz. Ama bütün heveslerinizi kursağınızda bırakacağız. Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da gür bir sesle, Kahrolsun Komünist Rusya! Kahrolsun Emperyalist Amerika! Kahrolsun Siyonist İsrail! Kahrolsun Rusya’nın ve Amerika’nın emir erlerine!'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kars İl Başkanı, Tolga Adıgüzel, çelişkili açıklamalar, savaş isteyen, siyasetçi, resmen bombardımana, tuttu, Rusya Ukrayna, Libya, Türkiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı