Semih Yalçın'dan MHP Bakan Değişirdi İddiasına Cevap
Haber Detayı
05 Mart 2022 - Cumartesi 20:32 Bu haber 4331 kez okundu
 
Semih Yalçın'dan MHP Bakan Değişirdi İddiasına Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP ve Devlet Bahçeli'nin Hükümetteki Bakanları değiştirdiği iddialarına cevap verdi.
MHP Haberi
Semih Yalçın'dan MHP Bakan Değişirdi İddiasına Cevap

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Hükümetin Bakan değişikliklerine müdahil olduğunu iddia ederek, Rusya Ukrayna krizinde Cumhur İttifakı liderlerinin görüş ayrlığına düştüğünü iddia eden Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP düşmanlığından beslenmeye alıştığından dolayı sürekli olarak MHP ve Devlet Bahçeli'ye iftira atan Orhan Uğuroğlu'na, Bakan değişikliği ile Rusya Ukrayna krizinden bir ekmek çıkmayacağını söyledi.

 

ORHAN UĞUROĞLU, DEVLET BAHÇELİ VE CUMHUR İTTİFAKI HAKKINDA NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile son görüşmesini, ''Bahçeli, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'nin görevden alınmasını istedi. Erdoğan, Pakdemirli'yi azletti.'' sözleriyle Bakan değişikliğine bağlayarak iftira atan Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i Cumhur İttifakı'nda göstermek için çaba sarfettiği ''Bahçeli ile Perinçek aynı fikirdeler iyi mi?'' başlıklı köşe yazısında, kendince Cumhur İttifakı liderlerinin görüş ayrılığına düştüğünü ispatlamaya çalışarak, ''Cumhur Cemaat İttifakı uyum içinde demek mümkün mü? Bahçeli ve Perinçek, NATO'yu eleştiriyor, Erdoğan ve Destici, NATO'yu göreve çağırıyor. Perinçek, Rusya'yı destekliyor, Destici ve Bahçeli, Rusya'yı eleştiriyor.'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN MHP DÜŞMANLIĞINDAN BESLENEN FİTNECİ YAZARA TEPKİ

 

Fitneçağ yazarı Orhan Uğursuzoğlu’nun, müzmin ve iflah olmaz bir MHP ve Devlet Bahçeli muarızı olduğu cümlenin malumudur. Bunun sebebi, kendini o mevkute parçasında tutanlara borcunu ödeme mecburiyetidir. Uğursuzoğlu, hastalıklı bir kafa yapısına sahip oluşundan ötürü tam da Fitneçağı’ın üstlendiği misyona uygun bir facir tipidir. Çamur atan, yalan söyleyen, iftira saçan, fısk üreten. Fitneçağ, milliyetçi camiada tefrika çıkarmak üzere düzenli ve sürekli surette fitne yazıları tefrika ederken, Uğursuzoğlu gibi yazarları da bir tufeyli gibi MHP düşmanlığından beslenir.

 

LİDER BAHÇELİ'Yİ BAKAN DEĞİŞİKLİKLERİYLE İLİŞKİLENDİRMEK KUYRUKLU İFTİRADIR

 

Uğursuzoğlu, bugün iç politikada hızını alamayıp dış politika ve uluslararası ilişkilerde de allamelik taslamış. NATO konusundaki değerlendirmeleri üzerinden Sayın Genel Başkanımızı Perinçek’le aynı çizgide göstermeye çalışmış. Perinçek veya bir başkası doğruda MHP Lideri Sayın Bahçeli’yle birleşiyorsa bu ancak olumlu yorumlanır. Buradan Fitneçağ’ın tefrika kumkuması yazarına ekmek çıkmaz. Sayın Genel Başkanımızın hükümetteki değişiklikler ve bakan atamalarıyla ilişkilendirilmesi ise kuyruklu bir iftiradır. Fitneçağ yazarının huyu kurusun. Ahlakı bu, meşrebi bu, mezhebi bu…

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP ve Devlet Bahçeli, Hükumet, Bakan değişikliği, müdahil oldu, iddialar, iftiralar, Rusya Ukrayna, görüş ayrılığı
Yorumlar
Haber Yazılımı