Eğitimci Ogün Dinler'den Öğrencilere İndirim Yardımı
Haber Detayı
07 Mart 2022 - Pazartesi 03:23 Bu haber 2655 kez okundu
 
Eğitimci Ogün Dinler'den Öğrencilere İndirim Yardımı
Ülkü Ocaklarında yetişen Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, işletmesinde eğitim alan öğrencilere indirim yapacağını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Eğitimci Ogün Dinler'den Öğrencilere İndirim Yardımı

Bir yıl önce Aritmetik Kütüphane Cafe isimli işletmesini açan Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, Ülkü Ocaklarında yetişmenin kendisine kazandırdığı tecrübenin ışığında, ilk, orta ve lise öğrencilerine eğitim danışmanlığı hizmeti verdiği işletmesinde, öğrencilere indirim yapacağını açıkladı.

 

İŞLETME AÇARAK GENÇLERE ÖRNEK OLAN OGÜN DİNLER, İNDİRİM YAPARAK DA ÖRNEK OLDU

 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü'nden mezun olduktan sonra memleketi Adana'ya dönerek, eğitim alanında faaliyet gösteren Aritmetik Kütüphane Cafe isimli kendi işletmesini açan Ogün Dinler, girişimcilik ruhuyla iş hayatına atılırken yeni iş kurma hayali kuran gençlere örnek olmuştu. Aynı zamanda, Adana Ülkü Ocakları'nda İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Ogün Dinler, Ülkü Ocaklarında yetişmenin kendisine kazandırdığı tecrübenin ışığında, ilk, orta ve lise öğrencilerine eğitim danışmanlığı hizmeti verdiği işletmesinin kuruluşunun yıl dönümünde, salgın sürecinin yol açtığı ekonomik sıkıntıları göz önünde bulundurarak öğrencilere indirim yapacağını açıkladı.

 

ARİTMETİK KÜTÜPHANE CAFE'DE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER DAHA BAŞARILI

 

Eğitim Danışmanı Ogün Dinler'in, yaklaşık bir yıl önce Adana'nın Yüreğir İlçesinde hizmete açtığı Aritmetik Kütüphane Cafe isimli eğitim kurumunda, Öğrenci Koçluğu, Eğitim Danışmanlığı, Bireysel Çalışma Programı, Kişiye Özel Masalar ve Sınırsız İnternet hizmeti veriliyor. Kendi alanlarında uzman 6 öğretmen ile öğrencilere hizmet veren işletmede, öğrencilerin eksik olduğu konu başlıkları tespit edilip ona göre eğitim verilirken, öğrencilerin geleceğe yönelik meslek seçiminde de yardımcı olunuyor. Aritmetik Kütüphane Cafe işletmesine kayıt yaptırarak eğitim alan öğrencilerin, okullarındaki başarı oranının yükseldiği ve girdiği sınavlarda daha başarılı olduğu gözlemlendi.

 

EĞİTİM DANIŞMANI OGÜN DİNLER'DEN ÖĞRENCİLERE İNDİRİMDEN FAYDALANMAYA DAVET

 

Aritmetik Kütüphane Cafe isimli işletmesinin kuruluş yıl dönümünde, dar gelirli aileleri düşünerek öğrencilere indirim yapmaya karar veren Eğitim Danışmanı Ogün Dinler, yaptığı açıklamada, ''6 Mart 2021 tarihinde açılışını yaptığımız Aritmetik Kütüphane Cafe işletmesinin kuruluş yıl dönümünde, salgın sürecinin yol açtığı ekonomik sıkıntıları göz önünde bulundurarak, özellikle ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerimize yardımcı olmak için ücretlerimizde indirim yapmaya karar verdik. Çıktığımız bu yolda işletmemizi büyüterek yolumuza devam ederken, İman ve inancımızın ilk emrinin 'Oku' olduğunun düsturuyla ve okumanın yaşamak, yaşatmak ve varolmak olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Maziden atiye koşarken, kolumuzu ve kucağımızı öğrencilerimize açtık. Derdimiz eğitimdir. Zerreden zirve olma yolundayız. Aritmetik Kütüphane Cafe olarak sizlerin hizmetkarıyız. Sizlerin yolundayız. Girişimcilik ruhumuzla sizlere gönül ve kapı açıyoruz. Tüm öğrencilerimizi, indirimli fiyatlarımızdan faydalanmaya davet ediyoruz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Bir 8 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ARİTMETİK KÜTÜPHANE- CAFE ile hayallerini gerçeğe dönüştür! 0 ARİTMETİK KÜTÜPHANE ~ CAFE 0542 05425811940 40 19' görseli olabilir

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı 'MATEMATİK ALANINDA FİZİK UZMAN KİMYA ÖĞRETMENLER BİYOLOJİ TARAFINDAN, *İLKOKUL TÜRKÇE *ORTAOKUL İNGİLİZCE *LİSE COĞRAFYA LGS-TYT-AYT-KPSS TARİH ÖZEL DERS VERİLİR OGÜN DİNLER 0542 581 1940 HAYALLERİNİZE BİRLİKTE ULAŞALIM' görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Aritmetik Kütüphane Cafe, işletmesini açan, Eğitim Danışmanı, Ogün Dinler, öğrencilere, indirim yardımı, faydalanmaya davet, Ülkü Ocaklı, eğitim
Yorumlar
Haber Yazılımı