Sarıgöl'de Partilerinden İstifa Eden 50 Kişi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
06 Mart 2022 - Pazar 10:45 Bu haber 1676 kez okundu
 
Sarıgöl'de Partilerinden İstifa Eden 50 Kişi MHP'ye Geçti
Manisa'nın Sarıgöl İlçesinde partilerinden istifa eden 50 kişi MHP'ye katıldı.
MHP Haberi
Sarıgöl'de Partilerinden İstifa Eden 50 Kişi MHP'ye Geçti

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında Manisa'nın Sarıgöl İlçesinde düzenlenen proğramda, partilerinden istifa ederek MHP'ye geçen 50 kişiye Üç Hilal rozetleri takıldı.

 

MHP MANİSA İL BAŞKANI MURAT ÖNER'DEN AÇIKLAMA

 

MHP Gurup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, MHP Sarıgöl İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, MHP İlçe Başkanları, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, MHP Manisa KAÇEP Başkanı Neşe Meteler Töz, MHP Sarıgöl KAÇEP Başkanı Fatma Kaya Öztürk, Sarıgöl Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kuruca, Muhtarlar, STK temsilcileri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısında konuşan MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, 2023 yılında yapılacak seçimlere kadar her evi, her esnafı ve her vatandaşı ziyaret ederek muhalefetin gerçek yüzünü ortaya sereceklerini ve MHP'nin milli duruşunu vatandaşlara anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

 

MHP SARIGÖL İLÇE BAŞKANI AHMET BULDANLI'DAN AÇIKLAMA

 

Sarıgöl İlçesinde düzenlenen Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısında MHP'ye katılanlar ve parti büyüklerine plaket takdim edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Sarıgöl İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, ''MHP Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin himayesinde, MHP Sarıgöl İlçe Teşkilatımızın ev sahipliğinde Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantımızı gerçekleştirdik. Geçmiş dönemlerde İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ağabeylerimize ve davamıza hizmet etmiş partili büyüklerimize plaket verdiğimiz törende, partilerinden istifa ederek MHP'ye geçen 50 arkadaşımıza Üç Hilal rozetlerini taktık. Hayırlı uğurlu olsun. Gün gelecek zordu ama Elhamdülillah başardık diyeceğiz. Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ERKAN AKÇAY'DAN AÇIKLAMA  

 

Sarıgöl İlçesinde düzenlenen Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısında, 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısı ve 28 Şubat tarihinde imzaladıkları mutabakat metni konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, ''Olağanüstü krizler yaşanırken dünyanın yeniden şekillenmeye başladığı bir dönemde, 6 muhalefet partisi Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme dönme hedefiyle siyasi gericilik yapmaktadır. Bu altılı ganyan AB ve Avrupa Komisyon kararlarına uymak için tahakkukta bulundu. AB ve Amerika ne istiyor? Suriye'den askerler çekilsin oraları PKK'ya kalsın, Kıbrıs açıklarında doğalgaz araması yapılmasın, Libya'dan askerler çekilsin, Ömür boyu hapis cezası alan terörist başı Abdullah Öcalan'a umut hakkı verilsin. Teröristlerin yakıp yıktığı, masumların, bebeklerin öldürüldüğü, şehitlerimizin hakları ne olacak soruyorum. Ayasofya müzeye dönüştürülsün istiyorlar. Çok şükür burayı ibadete açtık. AB iki kişinin üzerinde duruyor. Biri Osman Kavala, diğeri HDP Eski eş başkanı Selahattin Demirtaş. HDP eşittir PKK. Etrafımızda olan bitenler, Devletsiz ve ordusuz toplumların ezilmeye mahkum olduğunu gösterdi. ABD ve AB, Türkiye'yi bir uydu devlet haline getirmek isterken, Türkiye kabuğunu kırarak bağımsız ve güçlü bir ülke olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. İçeride ve dışarıda her alanda mücadele ederken, Türkiye'nin kaybolan yıllarını telafi etmeye çalışan Cumhur İttifakı 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine doğru kararlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.'' dedi.

 

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve masa görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir


  

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Manisa İl Başkanı, Murat Öner, MHP Sarıgöl, Ahmet Buldanlı, Erkan Akçay, partisinden istifa eden, 50 kişi, MHP geçti, katılım töreni, Adım Adım 2023, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı