Belediye Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti
Haber Detayı
31 Mayıs 2020 - Pazar 22:17 Bu haber 5649 kez okundu
 
Belediye Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti
Belediye Meclis Üyesi, kendisine başka seçenek bırakılmadığını söyleyerek partisinden istifa etti.
SİYASET Haberi
Belediye Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti

İyi Parti Bandırma Belediye Meclis Üyesi Basri Ersan Kırbaş, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’un İyi Parti'den istifa etmesi konusunda yaptığı açıklamalarla ilgili parti içinde şahsına yönelik itibarsızlaştırma ve ötekileştirme çalışması yapıldığını belirterek, İyi Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

 

ŞAHSIMA KARŞI İTİBARSIZLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

 

İyi Parti Bandırma ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Basri Ersan Kırbaş, partisinden istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Son dönemlerde parti içinde yaşanan ve planlı olarak şahsıma yapılmaya çalışılan itibarsızlaştırma ve ötekileştirme çalışmaları İyi Parti eski Milletvekili İsmail Ok’un istifasının ardından yapmış olduğum açıklamanın ardından iyiden iyiye artmıştır. Her fırsatta parti içi demokrasiyi içine sindirmiş bir yönetim olmakla övünen ilçe teşkilatımız, aynı fikir ve düşünceleri kabul etmememiz nedeniyle 8 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilen ilçe kongresinin ardından oluşturulan yönetim kurulu tarafından bizleri tamamen yok saymaya başladı. Kongre sonrasında yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak amacı ile istemiş olduğumuz randevuya çeşitli bahaneler ile geri dönüş bile yapılmadı. 

 

ŞAHSIMA İSTİFA ETMEKTEN BAŞKA SEÇENEK BIRAKILMADI

 

Belediye Meclis Üyesi Basri Ersan Kırbaş, ''Ülkemizin içinde bulunduğu Pandemi sürecinde ilçe teşkilatımızın hiçbir şekilde halkımızın ihtiyaçları için bir şeyler yapmamış olmasına rağmen çok yoğun ve hassas bir ortamda partimi yıpratmamak ve yaşanan sorunların diyalog ile çözülebileceği inancı ile il yönetimi ile sürekli irtibat halinde kalarak süreci izlemeye devam ettim. Yaşanan olayların sonunda ilçe yönetiminin tavırları ve baskıları sonucu artık birlikte çalışma ortamının kalmadığını göstermektedir. Gelinen bu noktada şahsım adına istifa etmekten başka bir seçenek bırakılmamıştır.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Belediye Meclis Üyesi, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Bandırma, Balıkesir, İstifa etti
Yorumlar
Haber Yazılımı