MHP Adana İl Başkanlığından Hüseyin Çelik'e Sert Tepki
Haber Detayı
26 Kasım 2021 - Cuma 20:28 Bu haber 4329 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanlığından Hüseyin Çelik'e Sert Tepki
MHP Adana İl Başkanlığı, Erdoğan ve Bahçeli'yi hedef alan Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik'e sert tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanlığından Hüseyin Çelik'e Sert Tepki

MHP Adana İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, geçmişte Ak Parti Hükümetlerinde Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı görevinde bulunduğu halde günümüzde Ak Parti ile ters düştüğünden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Hüseyin Çelik'e tepki gösterildi.

 

HÜSEYİN ÇELİK, ERDOĞAN VE BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Karar TV'de katıldığı bir proğramda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik haksız ve hadsiz isnatlarda bulunan Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ekonomideki kur artışından kaynaklanan olumsuzlukları dış güçlerin oyunu olarak değerlendirmesini doğru bulmuyorum. Dış güçler paranoyasını siyasete girdiğim günden beri reddeden birisiyim. Ülkede ekonomi kötüyse gidip Merkel, Biden'e mi çatacağız? Her iktidar muhalefete düştüğünde sorgulanacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatında artılar eksiler var. Yenikapı ruhu ne kadar güzeldi. Şimdi gel gelelim Bahçeli racon kesiyor. Bunu doğru bulmuyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemindeki cumhurbaşkanının yüzde 50+1 oyla seçilmesi kuralı, Bahçeli'nin Erdoğan'a tuzağıydı.'' dedi.

 

HÜSEYİN ÇELİK'İN MHP VE DEVLET BAHÇELİ DÜŞMANLIĞI YENİDEN DEPREŞTİ

 

Geçmişte Ak Parti Hükümetlerinde Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı görevinde bulunduğu halde Ak Parti ile ters düştüğünden sonra sesi soluğu çıkmayan Hüseyin Çelik, emperyalistlerin Türkiye'ye döviz kuru üzerinden ekonomik saldırılar düzenlediği ve eş zamanlı olarak muhaliflerin Hükümeti yıpratmaya çalıştığı bir dönemde ortaya çıkarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef aldı. Bakanlık yaptığı dönemlerde, Fetullah Gülen'e sempatizanlığıyla ve Güneydoğu'da kaçakçılık yapan terör örgütü mensuplarının suçlarını ''o bölgedeki insanlar geçimlerini kaçakçılıktan sağlıyorlar'' sözleriyle masum göstermeye çalışan Hüseyin Çelik, FETÖ ve PKK'ya karşı amansız bir mücadele veren Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için, geçmişten bu yana var olan içindeki MHP düşmanlığını bir kez daha kustu. 

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN HÜSEYİN ÇELİK'E SERT TEPKİ

 

Hüseyin Çelik'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan haksız ve hadsiz sözlerine MHP Adana İl Başkanlığı sert tepki gösterdi. MHP Adana İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Peynir kokusu alan Fetö artıkları tek tek delikten çıkıyor. Bre zalim Hüseyin Çelik Türkiye'ye, Hükümete nice ihanetler yapılırken hangi delikte sıranı bekliyordun? Papazı, Fetöyü savunurken Sayın Devlet Bahçeli'ye saldırılarını unutmadık. Yaşasın fitneciler için cehennem!'' denildi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanlığı, Bünyamin Avcı, Erdoğan ve Bahçeli, hedef alan, eski Bakan, olay sözler, fena benzetti, MHP haberleri, MHP, Ak Parti, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı