Pozantı Ülkü Ocaklarından Öğretmenler Günü Etkinliği
Haber Detayı
26 Kasım 2021 - Cuma 12:57 Bu haber 2414 kez okundu
 
Pozantı Ülkü Ocaklarından Öğretmenler Günü Etkinliği
Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Pozantı Ülkü Ocaklarından Öğretmenler Günü Etkinliği

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyen Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, Pozantı'da bulunan tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlere gül ve hediye takdim ederken, Akçatekir Yaşam Park’ta düzenlediği yemekli proğramda Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenleri bir araya getirerek öğretmenler gününü kutladı.

 

POZANTI ÜLKÜ OCAKLARINDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

 

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Pozantı'da bulunan tüm okulları ziyaret eden Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladığı öğretmenlere, gül ve çeşitli hediyeler takdim etti. Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenleri Akçatekir Yaşam Park’ta düzenlediği yemekte buluşturan Başkan Çalık, proğrama katılan tüm öğretmenlere gül ve çeşitli hediyeler taktim etti. Öğretmenlik mesleğini ve Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Çağrı Korkut'a özel olarak hazırlattığı kılıçı hediye eden Başkan Çalık, Adana'nın Uç Beyi Çağrı Korkut'a, kılıcının keskin olması temennilerinde bulundu.

 

Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık'ın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği proğram, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, MHP Pozantı Belediyesi Meclis üyesi Durmuş Taşpınar ve Aziz Şen, Türk Eğitim-Sen Pozantı İlçe Temsilcisi Sami Dinç ve sendika üyesi öğretmenlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

POZANTI ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI MUSTAFA ÇALIK'TAN ETKİNLİK AÇIKLAMASI

 

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikler hakkında açıklamalarda bulunan Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, ''24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Pozantı'da bulunan tüm okulları ziyaret ederek, öğretmenlerimize gül ve hediyeler takdim ettik. Pozantı Ülkü Ocakları olarak ilçemizde görev yapan Türk Eğitim Sen üyesi kıymetli öğretmenlerimizle Akçatekir Yaşam Park’ta bir araya gelerek kendilerine özel hazırladığımız hediyelerini takdim edip 24 Kasım öğretmenler gününü kutladık. Öğretmenlik mesleğini icra eden Adana Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Çağrı Korkut başta olmak üzere, yemekli proğramımıza katılarak şeref veren tüm öğretmenlerimize ve MHP'li yöneticilerimize teşekkür ederim. Programı dolayısıyla aramıza katılamayan Pozantı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çay’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere yurdumuzun dört bir yanında aydınlık bir gelecek için görevde olan öğretmenlerimizin ve öğrencilerine kavuşmayı bekleyen öğretmen adaylarımızın günü kutlu olsun.'' dedi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'TAN AÇIKLAMA

 

Pozantı Ülkü Ocakları'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikler hakkında açıklamalarda bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''Ülkü Ocakları Pozantı İlçe Başkanlığımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Pozantı’da görev yapan öğretmenlerimiz için düzenlediği yemeğe katıldık. Şahsıma ve öğretmelerimize hediyelerinden ötürü İlçe Ocak Başkanımız Mustafa Çalık ve yönetimine teşekkür ederiz. Pozantı'da bulunan tüm okulları ziyaret ederek, öğretmenlerimize gül ve hediyeler takdim ettikleri için ayrıca teşekkür ederim. Başta Şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve büyük bir özveri ile görevini icra eden meslektaşlarımın Öğretmenler Günü’nü kutlarım.'' dedi.

 

Resim

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Resim

 

Bir 10 kişi ve iç mekan görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı, Mustafa Çalık, 24 Kasım Öğretmenler Günü, Çağrı Korkut, Türk Eğitim Sen, Kamu Sen, gül ve hediye, yemekli toplantı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı