Osman Diyadin'den Hüseyin Çelik'e Tokat Gibi Cevap
Haber Detayı
27 Kasım 2021 - Cumartesi 11:46 Bu haber 3840 kez okundu
 
Osman Diyadin'den Hüseyin Çelik'e Tokat Gibi Cevap
Gazeteci yazar Osman Diyadin, Erdoğan ve Bahçeli'yi hedef alan Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik'e tokat gibi cevaplar verdi.
SİYASET Haberi
Osman Diyadin'den Hüseyin Çelik'e Tokat Gibi Cevap

Geçmişte Ak Parti Hükümetlerinde Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı görevinde bulunduğu halde günümüzde Ak Parti ile ters düştüğünden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Hüseyin Çelik'e tepki gösteren Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP Lideri Devlet Bahçeli hiçbir makam talep etmeden Devlete ve Hükümete destek verirken, Ak Parti dönemlerinde makam sahibi olanların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a nankörlük edip Hükümetin karşısına dikilmek için sıraya girmesi konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

HÜSEYİN ÇELİK, ERDOĞAN VE BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Karar TV'de katıldığı bir proğramda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik haksız ve hadsiz isnatlarda bulunan Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ekonomideki kur artışından kaynaklanan olumsuzlukları dış güçlerin oyunu olarak değerlendirmesini doğru bulmuyorum. Dış güçler paranoyasını siyasete girdiğim günden beri reddeden birisiyim. Ülkede ekonomi kötüyse gidip Merkel, Biden'e mi çatacağız? Her iktidar muhalefete düştüğünde sorgulanacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatında artılar eksiler var. Yenikapı ruhu ne kadar güzeldi. Şimdi gel gelelim Bahçeli racon kesiyor. Bunu doğru bulmuyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemindeki cumhurbaşkanının yüzde 50+1 oyla seçilmesi kuralı, Bahçeli'nin Erdoğan'a tuzağıydı.'' dedi.

 

HÜSEYİN ÇELİK'İN MHP VE DEVLET BAHÇELİ DÜŞMANLIĞI YENİDEN DEPREŞTİ

 

Geçmişte Ak Parti Hükümetlerinde Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı görevinde bulunduğu halde Ak Parti ile ters düştüğünden sonra sesi soluğu çıkmayan Hüseyin Çelik, emperyalistlerin Türkiye'ye döviz kuru üzerinden ekonomik saldırılar düzenlediği ve eş zamanlı olarak muhaliflerin Hükümeti yıpratmaya çalıştığı bir dönemde ortaya çıkarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef aldı. Bakanlık yaptığı dönemlerde, Fetullah Gülen'e sempatizanlığıyla ve Güneydoğu'da kaçakçılık yapan terör örgütü mensuplarının suçlarını ''o bölgedeki insanlar geçimlerini kaçakçılıktan sağlıyorlar'' sözleriyle masum göstermeye çalışan Hüseyin Çelik, FETÖ ve PKK'ya karşı amansız bir mücadele veren Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için, geçmişten bu yana var olan içindeki MHP düşmanlığını bir kez daha kustu. 

 

GAZETECİ YAZAR OSMAN DİYADİN'DEN HÜSEYİN ÇELİK'E TOKAT GİBİ CEVAP

 

Devletin bekasına yönelik tehditleri bertaraf etmek için harekete geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hiçbir makama talip olmadan Hükümeti namertlere muhtaç etmeyip Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verirken, Ak Parti Hükümetlerinde makam sahibi olanların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için sıraya girmesine dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Sayın Çelik, Başkan Erdoğan bu sistemle seçimi kazanırken sen yoktun ama Devlet bey tam destek yanındaydı. Bugün yine yoksun Devlet Bey var! MHP düşmanlığın biliniyor ama muhalefetin 'Bahçeli bir çekilse de Erdoğan’ı devirsek' dediği yerde bu açıklaman kimin için! Projen mi var! Sayın Çelik; Bahçeli düşmanlığınız neden? Sizler gibi makam hesabı yapmadan Erdoğan'a kayıtsız şartsız verdiği destek ile namerde muhtaç etmemesi mi? Terör örgütünün bitirilmesi, HDP için açılan kapatma davası, FETÖ ile mücadeledeki kararlılık mı? Yoksa dolar'ı Bahçeli'mi artırdı! MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dururken kendi adına ne bir ünvan, arkadaşlarına adına ne bir bakanlık, ülkücüler için ne bir genel müdürlük istedi! Tek derdi vatanın bekası oldu! Ama Erdoğan'ın 20 yıl sırtında taşıyıp bir gün görev vermedikleri nankörlükte sıraya girdi!'' dedi.

 

DÜŞMANIN ATTIĞI OKU TAKİP EDERSENİZ, SİZİ HAK EHLİNE GÖTÜRÜR

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldıranların amacını anlamak için düşmanın attığı okun hangi hedefi nişan aldığına bakılması gerektiğini belirten Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Cumhur İttifakı'nın varlığı Bağımsız güçlü Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğidir. Küresel güçlerin, içerdeki muhalefetin, ekonomi baronlarının, terör örgütlerinin, topunun birden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırmasının ne anlama geldiği anlamamak için Erdoğan düşmanı olmak gerekir. İşte bütün mesele budur. Anlayan anlar. O Hak ehli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. 20 yıldır üzerine oynanan  bütün oyunlara rağmen dimdik ayakta kalmasının nedeni de işte budur. Sayın Hüseyin Çelik! İmam Şafi'ye sordular: 'Fitne zamanı Hakkı tutanları nasıl anlarız?' Dedi ki: 'Düşman okunu takip ediniz, o sizi Hak ehline götürür.'' dedi.

 

ERDOĞAN'A SIRTINI DÖNÜP MUHALİFLERE YANAŞANLARIN AKIBETİ

 

Siyasi geçmişlerini borçlu oldukları siyasi partiye ve lidere ihanet edip muhalefetin değirmenine su taşımaya başlayanların akıbeti hakkında değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Tayyip Erdoğan sayesinde Türk siyasetinde var olanlar, 20 yıldır Ak Partili olarak iktidar olmanın gücü ile hareket edenler görev verilmediği, bakan yapılmadıkları için eğer sırtlarını Erdoğan'a dönüyorlarsa bilmeliler ki, Erdoğan olmadığı zaman bugünlerini de çok arayacaklar. Sanıyorlar ki bugün muhalefet ile hareket edersek veya muhalefetin değirmenine su taşırsak yarın muhalefet bize hayırlı rüya görecek! Yanılıyorlar! Muhalefetin işi karşıya geçtiği an yani iktidar olduğu an size zırnık bile koklatmayacağı gibi 'Sende vardın' diye hesap soracak. Alın size ders; Abdülhamit'e ihanet edenler ardından  şöyle sesleniyordu.. "Nerdesin şevketlim, Sultan Hamid Han? Feryâdım varır mı bârigâhına? Dîvâne sen değil, meğer bizmişiz, Bir çürük ipliğe hülyâ dizmişiz. Sade deli değil, edepsizmişiz. Tükürdük atalar kıblegâhına." dedi.

 

TÜRKİYE'Yİ MUHALİFLERE EMANET EDERSENİZ, BUGÜNLERİ MUMLA ARARSINIZ

 

Olası bir iktidar değişikliğinde yedi birbirine benzemez siyasi partilerin yöneteceği bir Türkiye'nin nasıl olacağı hakkında değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Erdoğan gitsin diyorlar! Eee kim gelsin! Kemal 'mi? Meral hanım mı? Gül'mü? Mansur'mu? Ekrem mi? Sağından, solundan bakıyorum! Olmuyor! Hepsi bir olmuş! Yıkamıyorlar! Çünkü bir RTE etmiyorlar! Diyorum ki; Tayyip Erdoğan, bu milletin kaderidir. 2023'ü Türkiye onunla geçmelidir. Hadi diyelim muhalefet kazandı! CHP, İP, HDP, SP, DP, GP, DEVA. Nasıl paylaşacaklar koltukları. Bitmedi; PKK, FETÖ Diyet  isteyecek! Bitmedi; ABD “ Durun bakalım ben ne dersem o” diyecek. Güzel halkım; Bu vatan bunlara emanet edilirse, bugünleri mumla ararsınız. Manzara bu olacak.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

 

 


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, Erdoğan ve Bahçeli, hedef alan, eski Bakan, manidar öneri, düşmanın okunu, takip et, fitne üreten, Cumhur İttifakı, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı