MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ Güven Tazeledi
Haber Detayı
23 Ağustos 2020 - Pazar 16:43 Bu haber 7338 kez okundu
 
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ Güven Tazeledi
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, İlçe Teşkilatı'nın 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ Güven Tazeledi

Coronavirüs salgını nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Neziha Yalvaç Uygulama Oteli'nde yapılan MHP Çukurova İlçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Kongresinde, tek liste ile girilen seçimde MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

DAVAMIZA SAMİMİYETLE SARILMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

MHP Çukurova İlçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Kongresinde Divan Başkanlığı yapan MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Kongrede yaptığı konuşmada, ''Her şart altında MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yanında olmanın onurunu yaşıyoruz. Dün nasıl samimiyetle sarıldıysak davamıza, bugün de, Allah nasip ederse yarın da yolumuza aynı samimiyetle devam etmemiz lazım. Partimize, Sayın Genel Başkanımıza sahip çıkmamız, destek olmamız lazım. Kongreler gelir geçer, önemli olan ülkemiz adına MHP’nin geleceğidir, gelecekte elde edeceğimiz başarılardır.'' dedi. 

 

LİDERİMİZİN EMRİNDE AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOKTUR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada ''Çıkardığımız derslerle, kazandığımız tecrübelerle Adana’da yeni bir sayfa açıyoruz. Sizlerden, halkımızdan, üç hilale gönül vermiş değerli mensuplarımızdan aldığımız güçle hep birlikte Milliyetçi Hareket’in bayrağını Adana’da burçlara dikeceğiz inşallah. Sizlere güveniyoruz, sizler de bize güvenin. Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde birlik ve beraberlik içinde aşamayacağız hiçbir engel yoktur.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'NİN MESAJI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP Çukurova İlçe Kongresine gönderdiği mesaj katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. MHP Lideri Bahçeli, mesajında, ''Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür. Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır. Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket öylesine müşfik ve muhterem bir gönüle haizdir ki, kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur.'' dedi.
 

Resim

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, iç mekan, şunu diyen bir yazı 'KAZANAN TÜRKİYE OLACAK istiklal için birlik istikbal için dirlik KAZANAN TÜRKİYE OLACAK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTISI ÇUKUROVA BAŞKANLIĞI SAMINCEON TARIH:23 CUMARTESİ'

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, kalabalık ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, düğün, masa ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, düğün ve iç mekan

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Çukurova, İlçe Kongresi, Hasan Öztuğ, güven tazeledi, yeniden seçildi
Yorumlar
Haber Yazılımı