MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Saha Çalışması
Haber Detayı
29 Kasım 2020 - Pazar 14:47 Bu haber 4437 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Saha Çalışması
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, vatandaşların sorunlarını dinlemek için Sarıçam İlçesi'nin mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Saha Çalışması

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu Üyeleri, MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajlarını iletme, Partinin görüşlerini paylaşma ve vatandaşların sorunlarını dinlemek için Sarıçam İlçesi'nin mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. 

 

MHP'NİN KUTLU MÜCADELESİNE VATANDAŞLARIN DESTEK OLMASINI İSTİYORUZ

 

MHP Adana İl Teşkilatı'nın düzenlediği proğram çerçevesinde, beraberindeki heyetle birlikte Sarıçam'ın Cihadiye ve Mustafalar Mahallesi'ni ziyaret eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, saha çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Teşkilatımız ve Belediye Başkanımız ile birlikte, Sarıçam İlçemizin iki Mahallesi'ni ziyaret ederek, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla buluştuk. Ziyaretlerde, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Türkiye'yi hedef alan iç ve dış siyasi odaklara karşı milli bekamız için azimle ve kararlılıkla verdiği mücadeleyi anlattık. Milliyetçi Hareket Partisi, ihanet ve husumet cephesine karşı ülkemizin ve milletimizin yanında çelikleşmiş milli bir irade ortaya koymaktadır. Bu kutlu mücadeleye vatandaşlarımızın destek olmasını istedik.'' dedi.

 

MHP TEŞKİLATI, MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANI İLE BİRLİKTE VATANDAŞIN YANINDA

 

Cihadiye ve Mustafalar Mahallesi'nde Muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Sarıçam İlçemizin genel sorunlarını biliyoruz. Ancak, soz konusu sorunları birebir yaşayan Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızı dinleyerek, sorunların çözümü noktasında istişarelerde bulunduk. Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ da, belediyenin çalışmalarını ve Sarıçam için planlı projelerini anlatırken, iletilen sorunların çözüme kavuşturulması noktasında çalışma başlatacağını anlattı. Bizler burada vatandaşlarımızla buluşurken, MHP Adana Milletvekilimiz Sayın Muharrem Varlı da Seyhan İlçemizde esnaflarla buluşarak sorunlarını dinlemektedir. MHP olarak, Teşkilatımız, Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte, her vatandaşımızın yanında ve arkasında durmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

HAYVAN VE SÜT ÜRETİCİLERİNİ ZİYARET

 

Cihadiye Mahallesi'nde bulunan çiftliği ziyaret eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Saha çalışmaları kapsamında ziyaretler yaptığımız Sarıçam İlçemizde, Seyfi Kaya'nın Cihadiye Mahallesi'nde bulunan çiftliğini ziyaret ziyaret ettik. Hayvan ve süt üreticilerinin sorunlarını yerinde gözlemledik. Yaptığımız istişarelerde, üreticilerin sorunlarını ve beklentilerini dinledik.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, sahalara indi, Sarıçam ziyareti, üreticilere ziyaret, vatandaşlara ziyaret, üretici sorunları, halkın sorunları, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı