Kürt Kökenli Belediye Başkanı: Sorunlarımızı MHP Çözer
Haber Detayı
29 Kasım 2020 - Pazar 09:40 Bu haber 2996 kez okundu
 
Kürt Kökenli Belediye Başkanı: Sorunlarımızı MHP Çözer
Doğu'da görev yapan Kürt kökenli Belediye Başkanı, Kürt kökenli vatandaşların proplemlerinin ancak MHP ile birlikte çözüleceğini söyledi.
MHP Haberi
Kürt Kökenli Belediye Başkanı: Sorunlarımızı MHP Çözer

Bir dönem CHP'nin Genel Merkez Yönetiminde görev yaptıktan sonra siyasi hayatını Ak Parti'de sürdürmeye karar veren ve ilginç çıkışlarıyla siyasi arenada dikkatleri üzerine çeken Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ak Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın Kürt kökenli vatandaşlar için büyük bir şans olduğunu belirterek, Kürt kökenli vatandaşlara ait öne sürülen proplemlerin ancak MHP'nin içinde olduğu üretilecek politikalarla çözülebileceğini söyledi.

 

KÜRT KÖKENLİ VATANDAŞLARIN PROPLEMLERİ MHP İLE ÇÖZÜLÜR

 

Kürt kökenli vatandaşların proplemlerinin çözümü için MHP ile birlikte kurulan Cumhur İttifakı'nın önemine dikkat çeken Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kürtlerle ilgili problemler, MHP ile birlikte çözülür. Bundan dolayı Cumhur İttifakı Kürtler için büyük bir şanstır. Bu fırsatı kaçıranları tarih af etmeyecektir. Kaostan  beslenen muhalefet, Batı ve taşeronları PKK ve siyasi uzantılarının Cumhur İttifakına saldırmalarıda bundandır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ağrı Belediye Başkanı, Savcı Sayan, Ak Parti ve MHP, Cumhur ittifakı, kürt kökenli vatandaşlar, sorunları MHP çözer, MHP ile birlikte
Yorumlar
Haber Yazılımı