MHP'den Türk Ordusuna Hakaret Edenlere Sert Tepki
Haber Detayı
29 Kasım 2020 - Pazar 16:38 Bu haber 3136 kez okundu
 
MHP'den Türk Ordusuna Hakaret Edenlere Sert Tepki
MHP, Türk Ordusuna ''satılmış'' diyerek hakaret eden siyasetçiye sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Türk Ordusuna Hakaret Edenlere Sert Tepki

''Türk Ordusu satılmış'' diyen CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, oynadıkları oyunun millet nezdinde itibar görmediğini anlayanların Türk Ordusuna dil uzatmaya başladığını belirterek, asıl satılmışlığın Türk Ordusuna uzanan dilde olduğunu söyledi.

 

OYNADIKLARI OYUN İTİBAR GÖRMEYİNCE TÜRK ORDUSUNA DİL UZATTILAR

 

2023’e daha çok var ama zillet ittifakının umutları azar azar tükeniyor. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Zilletçiler o tarihteki son raundu kaybedeceklerini şimdiden gördükleri için telaşla yeni tezgâhlar peşinde koşuyorlar. Sıra TSK’ya gelmiş. CHP, HDP ve İP’li ittifak üyeleri; şimdi De halkı yeni yalan, entrika, tezvirat ve kötüleme kampanyalarıyla korkutup kandırmaya çabalıyor. Belli ki, bugüne kadar oynadıkları oyun millet nezdinde itibar görmeyince Türk Ordusuna dil uzatarak ‘satıldı’ diyebilmişlerdir.

 

YALANCININ MUMU YATSIYA BİLE KALMADAN SÖNDÜ

 

CHP, vesayetten defalarca hüküm giymiş sabıkalı bir partidir. Siyasetin dinamiklerini suni gündemlerle tayin etme, vesayet iklimi yaratma furyası eskilerde kalmıştır ama siyasetin bitpazarı konumundaki CHP, bazı müptezel vekillerini TSK üzerine salarak değişmediğini göstermiştir. Zillet cephesinin ıkınıp tıkınması beyhude... Yalancının mumu yatsıya bile kalmadan söndü. Çehrelerindeki “her gündeme uyumlu” bukalemunvari teatral ve sinematografik maskeler, artık kimsenin ilgisini çekmiyor.

 

ASIL SATILMIŞLIK TÜRK ORDUSUNA UZANAN DİLDEDİR

 

Türk milleti; zillet ittifakı üyelerinin suratlarına geçirdiği maskara maskenin arkasındaki samimiyetsiz, jakoben, darbeci ve antidemokrat kimliği iyi tanıyor. Asıl satılmışlık Türk Ordusuna uzanan dildedir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Türk Ordusuna hakaret, hakaret edenlere, satılmış diyen siyasetçi, sert tepki, TSK, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı