Katar'dan Arap Ülkelerine Tepki: Türk Malı Kampanyası
Haber Detayı
23 Ekim 2020 - Cuma 12:23 Bu haber 17061 kez okundu
 
Katar'dan Arap Ülkelerine Tepki: Türk Malı Kampanyası
Azerbaycan'dan sonra Katar, marketlerde Türk Malı alınması için kampanya başlattı.
TÜRK DÜNYASI Haberi
Katar'dan Arap Ülkelerine Tepki: Türk Malı Kampanyası

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Türkiye'nin ürettiği malları botkot etme çağrısına tepki gösteren Katar, ülkede bulunan tüm şirket ve marketlere Türk Bayrağı asarak sadece Türk ürünlerinin satın alınması yönünde kampanya başlattı.

 

AZERBAYCAN TÜRK MALLARI ALINMASINA YÖNELİK KAMPANYA BAŞLATMIŞTI

 

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın Türkiye ekonomisinin daha da güçlenmesi için Türkiye'nin ürettiği malların satın almasına yönelik kampanya başlatması, Türk Milletinin dayanışması adına heyecanlandırıcı bir gelişme olmuştu. 

 

SUUDİ ARABİSTAN'IN TÜRK MALLARINI BOYKOT ÇAĞRISINA CEVAP KATAR'DAN GELDİ

 

Türkiye'nin Ortadoğu ve Kafkaslarda izlediği politikaları hazmedemeyen Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri, Türk mallarını boykot çağrısı yaptı. İslam ülkelerinin Türkiye aleyhine başlatılan kampanyaya tepki gösteren bir başka İslam ülkesi Katar, marketlerde Türk Malı alınması için kampanya başlattı. Katar, öncelikle ülkede bulunan tüm şirket ve marketlere Türk Bayrağı astırdı. İkinci hamle olarak marketlerdeki Türk ürünlerinin bulunduğu reyonlara Türk Bayrağı astırdı. Marketlerdeki Türk mallarının üzerine sadece Türk ürünü alınması yönünde etiketler yapıştırdı.

 

KATAR'IN TÜRK MALLARI SATIN ALINMASI KAMPANYASI

 

Resim

 

Resim

 

SUUDİ ARABİSTAN'IN TÜRK MALLARINI BOYKOT ÇAĞRISI

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Katar, Katar ve Türkiye, Azerbaycan, Türk Malı alın, kampanya, Katar Türk Malı kampanyası, Sadece Türk Malı alın, destek kampanyası
Yorumlar
Haber Yazılımı