Karantinaya Alınan Tufanbeyli'de Son Gelişmeler
Haber Detayı
07 Nisan 2020 - Salı 16:29 Bu haber 2847 kez okundu
 
Karantinaya Alınan Tufanbeyli'de Son Gelişmeler
Coronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla karantinaya alınan Tufanbeyli'de vatandaşların sabırlı olması istendi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Karantinaya Alınan Tufanbeyli'de Son Gelişmeler

Coronavirüs salgınının yayılmasını ve vatandaşların hayatlarını tehdit etmesini engellemek amacıyla, İl Pandemi Kurulu'nca karantinaya alınarak 15 gün süreyle tüm giriş ve çıkışları kapatılan Tufanbeyli İlçesi'nde, tüm kurumlar eve kapanan vatandaşlara yardım için çaba gösterirken vatandaşlardan sabır göstermeleri istendi.

 

KARANTİNAYA ALINAN TUFANBEYLİ'DE TÜM KURUMLAR ALARMA GEÇTİ

 

Tufanbeyli Kaymakamlığı eve kapanan vatandaşlara yardım etmek amacıyla hazırladığı 4 bin koliyi dağıtmaya başlarken, Tufanbeyli Belediye Başkanlığı bir yandan dezenfektan çalışmalarını sürdürürken diğer yandan vatandaşlara ve esnaflara ücretsiz maske dağıtmaya başladı.

 

BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN SABIRLI OLUNMASI ÇAĞRISI

 

Adana Valiliği'nin karantina kararının halkın sağlığı için hayırlı bir karar olduğunu belirten Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla uyarılarda bulunarak, ''Karantina kararından dolayı endişe etmeden alınan tedbirlere uyulması gerekir. Devletimizin tüm birimleri, doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız bu denli emek verirken, emekleri heba etmeyelim. Bir an önce normalleşmek en çok vatandaşlarımıza bağlıdır. Gözlem altındaki dostlarımızı, gözetim altındaki evleri ziyaret etmeyi ileri bir tarihe erteleyelim. Duyarlı davranayım derken ilçemize zarar vermeyelim. Kendiniz için, dostlarınız için, ilçeniz için, Allah rızası için biraz daha sabır, biraz daha gayret etmenizi ve evden çıkmamanızı rica ediyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karantinaya, Alınan, Tufanbeyli'de, Son, Gelişmeler,
Yorumlar
Haber Yazılımı