Ülkücüleri Hedef Alan Sebahattin Önkibar'a MHP'den Tepki
Haber Detayı
07 Nisan 2020 - Salı 14:48 Bu haber 3055 kez okundu
 
Ülkücüleri Hedef Alan Sebahattin Önkibar'a MHP'den Tepki
MHP Milletvekilleri, Ülkücüleri hedef alan Gazeteci Yazar Sabahattin Önkibar'a çok sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
Ülkücüleri Hedef Alan Sebahattin Önkibar'a MHP'den Tepki

Gazeteci Yazar Sabahattin Önkibar, Sinan Ateş'in Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinden ayrılması konusundan başlayarak bir çok konuda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdikten sonra, MHP Genel Başkan Basın Danışmanı ve Yazar Yıldıray Çiçek, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve Ülkücüleri hedef alarak konuşma yaptığı bir videoyu yayınladı. Bunun üzerine MHP camiasından bir çok kişi, sosyal medya üzerinden Sabahattin Önkibar'a tepki gösterdi.

 

CEMAL ENGİNYURT'UN SEBAHATTİN ÖNKİBAR'A TEPKİSİ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Sebahattin Önkibar denilen çukur, düğün değil, bayram değil misali yine bizlere saldırmış. Her kelimesi yalan, iftira ve alçaklık dolu sözleriyle alkolik müptezel yine kudurmuş, aşı yapmak lazım. Sebo denilen hayvandan daha aşağı yaratık! 'Cemal Enginyurt MHP'li olmaktan başka işi yok,12 Eylülde 14 yaşındaydı, o vakitte Ülkücü bile değildi' demiş. Ben 12 eylülde 3 yıl hapis yattım, MHP li olmam şerefimdir. Bunu senin gibiler bilemez. Pislik, çukur Sabahattin Önkibar gasp, hırsızlık, taciz başta olmak üzere her adilik sende. Kudurmuş it gibi saldırman için, sana harçlık veren köpeğe söyle. Köpekler havladı diye Bozkurtlar susmaz. Şere....... Sabahattin Önkibar derken hakaret etmedik, iltifat kabul et. Delikanlı isen ara.'' dedi.

 

SEBAHATTİN ÖNKİBAR'IN MHP CAMİASINA CEVABI

 

Gazeteci Yazar Sabahattin Önkibar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cemal Enginyurt ve onun gibi  küfreden yalakaları, sizlerle mahkemede hesaplaşacağız.'' dedi.

 

CEMAL ENGİNYURT'UN SEBAHATTİN ÖNKİBAR'A İKİNCİ CEVABI

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Sabahattin Önkibar'a sosyal medyadan verdiği cevapta, ''Benim yalakam hiç olmadı, benim dostlarım, kardeşlerim var. ALLAH hepsinden razı olsun. Sebo denen çukur tip! Sana durup dururken mi hakaret edildi. Yalan, iftira ve haysiyet cellatlığı yapan sensin. Mahkemeye vermezsen namertsin. Yalnız delikanlı isen mahkemeye sende gel.'' dedi.

 

YILDIRAY ÇİÇEK'İN SEBAHATTİN ÖNKİBAR'A CEVABI

 

MHP Genel Başkan Basın Danışmanı ve Yazar Yıldıray Çiçek,  Sabahattin Önkibar'a sosyal medyadan verdiği cevapta, ''Ülkücülere iftira atıyor. Ülkücü Hareket gün boyu  küfür ve hakaretlerle üzerinden geçiyor. Özür dileyeceği yerde bir de mahkemeden bahsediyor. Çok merak ediyorum bu adamın bir ailesi, eşi, çocukları yok mu? Bir insan bu kadar mı rospi karakter olur? Hadi tasman nerede bağlı ise, orada kemiğini yala. Uzak dur MHP’den, Ülkücülerden, Liderimiz Devlet Bahçeli'den. Umarım bir daha adımı bir yazında, konuşmanda geçirmezsin. Bu kadar yediğin küfür ve hakaret, rezil olma halin inan senin için kazanç ! Sen kendini biliyorsun. Az daha zorlarsan bugünlerini dahi arayacaksın.'' dedi.

 

HALİL ÖZTÜRK CEMAL ENGİNYURT VE YILDIRAY ÇİÇEK'E SAHİP ÇIKTI

 

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkan ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ''Medyanın kontörlü düdüğü tipik bir hidrosefali durumunda. Oturduğun yerden ilgi görmeyi bekliyorsan, bence bu ilgiyi Ülkücülerden bekleme. Hele hele Yıldıray Çiçek ve Cemal Enginyurt'tan hiç bekleme. Sonra ilgiden üzülürsün. Omurgalı ve adam olmayı dene, belki beklediğini bulursun!'' dedi.

 

İZZET ULVİ YÖNTER CEMAL ENGİNYURT VE YILDIRAY ÇİÇEK'E SAHİP ÇIKTI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili İzzet Ulvi Yönter, ''Sipariş üzerine yazı yazdıranlar. Liderimize alçakça ve namusuzca saldıranlar. Kukla tutup müptezel konuşturanlar. Taşeron kullanıp pisliğe konuşlananlar. Hevesiniz beyhude, hücumunuz boşunadır. Kimliğiniz açıktadır. Ne Cemal Enginyurt ne de Yıldıray Çiçek yalnızdır.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkücüleri, Hedef, Alan, Sebahattin, Önkibar'a, MHP'den, Tepki,
Yorumlar
Haber Yazılımı