Bahçeli'den Süleyman Soylu'ya Açık ve Şartsız Destek
Haber Detayı
06 Temmuz 2021 - Salı 16:41 Bu haber 2298 kez okundu
 
Bahçeli'den Süleyman Soylu'ya Açık ve Şartsız Destek
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörle mücadele edenlere saldırmakla görevlendirilmiş gibi davrananlara karşı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu desteklediklerini söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli'den Süleyman Soylu'ya Açık ve Şartsız Destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiği yalanlarının sosyal medyada paylaşımlar yapılmasına, terörle mücadele edenlere saldırmakla görevlendirilmiş gibi itibar suikastları ve linç girişiminde bulunulmasına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıran Süleyman Soylu'nun mert ve milletperver bir devlet adamı olduğunu belirterek, Süleyman Soylu'nun kimsesiz olmadığını ve amasız fakatsız önşartsız desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

 

TERÖRLE MÜCADELE EDENLERE SALDIRMAKLA GÖREVLENDİRİLMİŞ GİBİLER

 

CHP Genel Başkanı’na bakarsanız, YPG kendi vatanını koruyan bir örgüttür ve bize saldırması da söz konusu değildir. İP Başkanı’na kulak verirseniz, HDP Kürt siyasal hareketidir, hatta terörist Demirtaş ile kahvaltı sofrasında buluşmak bahtiyarlıktır. Bu zillet ittifakının ana paydaşları, HDP’yi dost görüp sahiplendikleri kadar terörle mücadele eden kahramanları sahiplenecek milli dirayeti gösterememişlerdir. Bu utanç duyulacak bir kırılma ve zaaftır. Kim terörle mücadelede azim ve irade sergiliyorsa onlara saldırmakla adeta görevlendirilmişlerdir.

 

SÜLEYMAN SOYLU YALNIZ VE KİMSESİZ DEĞİLDİR

 

Mehmetçiğe sahip çıktığımız gibi, hükümetimize, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefli komuta heyetine, Türk polisine, Türk jandarmasına, korucularımıza da sonuna kadar sahip çıkma kararlılığımız vardır. Alayının bir adım arkasındayız, dönersek de namerdiz. Bilhassa terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya yapılan itibar suikastlarını, siyasi linç girişimlerini, zulme varan isnatları kaygıyla izlediğimizi, asla ama asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye? Kim demiş Sayın Soylu kimsesiz diye?

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU MERT VE MİLLETPERVER BİR DEVLET ADAMIDIR

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin İçişleri Bakanı görevini vatan ve millet sevgisiyle yerine getiren, gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert ve milletperver bir devlet adamıdır. Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim bölücülerle iş tutan, terör örgütlerine hayranlık besleyen odakların hayasız tezviratlarına aldırış etmemiz mümkün değildir. 

 

SÜLEYMAN SOYLU'YU YIPRATARAK TERÖR ÖRGÜTLERİNE ŞİRİNLİK YAPMA GAYESİNDELER

 

Zelil emel failleri terörle mücadeleyi sekteye uğratma arayışındadır. Zillete batanlar, sütre gerisine saklanıp iftira oku atanlar Sayın Soylu’yu yıpratma gayesiyle PKK/PYD/YPG’yi selamlarken şirinlik taslama hevesindedir. Geçin bunları geçin, terörle mücadeleyi dağda taşta, sınır içinde sınır ötesinde cesaretle yürüten bir hükümeti, bir bakanı, topyekûn tüm güvenlik güçlerimizi ama, ancak, fakat demeden önşartsız destekledik, bundan sonra da destekleyeceğiz. Bizim bu türden tahrik ve tacizlere karnımız toktur, tahammülümüz yoktur, mücadele kararlılığımız ise ziyadesiyle çoktur. Biz MHP'yiz. Biz Cumhur İttifakı’yız. Ya birlikten beraberlikten yana olacağız, ya da gerilim ve kavga dolu bir geleceğe sürükleneceğiz. Ya kardeşliğin devamını isteyeceğiz, ya da ağır bir yıkımı göze alacağız. 

 

MHP VE CUMHUR İTTİFAKI ÇOKTAN KARARINI VERMİŞTİR

 

MHP ve Cumhur İttifakı kararını çoktan vermiştir. Biz Türk milletinden tarafız. Biz milli kimlikten yanayız. Biz bin yıllık kardeşliğin safındayız. Barışmak, kucaklaşmak için fırsat arayan vatandaşlarımı Türkiye ve Türk milleti değerleri etrafında buluşmaya davet ediyorum. Bu davet huzura davettir. Bu davet 2023’ün Lider Ülke Türkiye’sine davettir. Bu davet aşa, işe, refaha, adil paylaşıma, adaletli bölüşüme, hak ve hukuka davettir. Bu davet Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği milli rotaya davettir. Bu davet cumhurun Cumhuriyetle ilelebet kucaklaşmasına davettir. Bilinmelidir ki, bu aziz vatan hepimizindir. Türkiye’mizin bir yıkıma sürüklenmesini önlemek hepimiz için milli bir görevdir. Herkes üstüne düşen sorumluluğu, siyasi hesapları bir kenara bırakarak yerine getirmelidir. Bizim gönlümüzde herkese yer vardır. Bize göre bütün vatandaşlarımız Cenab-ı Allah’ın bir emanetidir.

 

 Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, ön şartsız destek, açık destek, mert devlet adamı, Cumhur ittifakı, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı