Bahçeli: Akşener Yaptığının Bedelini Ağır Ödeyecek
Haber Detayı
06 Temmuz 2021 - Salı 15:26 Bu haber 2734 kez okundu
 
Bahçeli: Akşener Yaptığının Bedelini Ağır Ödeyecek
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki göstererek, bedelini ağır ödeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli: Akşener Yaptığının Bedelini Ağır Ödeyecek

HDP’ye sevimli görünme çabasıyla Ak Parti ve MHP'nin HDP'yi şeytanlaştırdığını ifade edip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bütün kürt kökenlileri terörist ilan ettiğini iddia eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, nifakla perçinlenmiş gezmelerinden vakit buldukça aklının dibini döken İP Başkanı'nın mayası ve meşrebine uygun bir değerlendirme yaptığını belirterek, Kandil ve Pensilvanya arasında ipten köprü kuranların bunun bedelini ağır ödeyeceklerini söyledi

 

BU BAYAN HDP'NİN ZATEN ŞEYTAN OLDUĞUNU BİLMİYOR MU?

 

İP’in Başkanı anlaşılan yine bilye dağıtmış, yine mayası ve meşrebine uygun bir değerlendirme yapmış. Nifakla perçinlenmiş gezmelerinden vakit buldukça aklının dibini döken İP Başkanı, bizim ve AK Parti’nin HDP’yi şeytanlaştırdığını ifade etmiş. Bu bayan, HDP’nin zaten şeytan olduğunu bilmiyor mu? Şeytana şeytan demek günah değil sevaptır, helaldir, hukuktur, hakikatin yanında durmak, iman alametidir. Şeytana öyle ya da böyle, açık ya da gizli destek çıkmak, kol kanat germek, masumiyet kisvesine büründürmeye çalışmak bir defa ayan beyan günahkârlıktır. 

 

İP BAŞKANI İDDİASINI İSPAT ETMEK ZORUNDADIR

 

İP’in, HDP’nin dibinde ne işi vardır? CHP’nin küçük beslemesi haline dönüşen bu parti yönetiminin, HDP’ye sevimli görünme çabası siyasi münafıklık, siyasi madrabazlıktır. İP Başkanı’nın öylesine bozuk ve buhranlı bir dili söz konusudur ki, ya ne dediğini kulağı duymuyor, ya da duyduğunu aklı almıyor. Geçen hafta katıldığı bir televizyon programında, 31 Mart seçimlerine giderken Sayın Cumhurbaşkanı’nın “toptan Kürtlere terörist” dediğini iddia eden bu devşirme siyasetçi, halkı kin ve nefrete alenen kışkırtarak büyük bir suç işlemiştir. Bu küstah ve hayasız üslup Türkiye düşmanlarını sevindirmiş, havalara uçurmuştur. Aynı üslup PKK’nın ve FETÖ’nün de üslubudur. İP Başkanı, bu iddiasını ispat etmek zorundadır.

 

KANDİL VE PENSİLVANYA ARASINDA İPTEN KÖPRÜ KURANLAR BUNUN BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEK

 

Kürt kökenli kardeşlerimize hiçbir devlet veya hükümet yetkilisinin en küçük incitici, en ufak kırıcı bir ithamı olmamış, olması akıllara dahi gelmemiştir. Geçmişte MHP’yi iftiralarla yaralamaya ve tarihi hüviyetine kara çalmaya azmeden bu müfteriye teröristin kim olduğunu bizzat Kürt kökenli kardeşlerim Allah’ın izniyle öğretecektir. Kandil ve Pensilvanya arasında ipten köprü kuranlar bunun bedelini ağır ödeyeceklerdir. Kürt’ten terörist olmaz, teröriste Kürt denemez. Diyen varsa bu milletin evladı olamaz. Zira terörün inancı, yöresi, etnik kökeni, mezhebi, ahlaki bahanesi olmaz, olmayacaktır.

 

İP BAŞKANI KÜRT KÖKENLİ KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLEMELİDİR

 

Terörist PKK’dır, KCK’dır, PYD’dir, YPG’dir, FETÖ’dür, DEHAŞ’tır, DHKP-C’dir. Kürt kökenli kardeşlerimin terör örgütleriyle hiçbir bağ ve bağlantısı yoktur, var diyen çıkarsa biliniz ki vatan hainidir. Terör bir insanlık suçudur. İP’in Başkanı Kürt kökenli kardeşlerimden kesinlikle özür dilemek mecburiyetindedir. Aksi halde bozguncu, fitneci, millet düşmanı olarak ilanihaye anılacak, alnına çalınan kara leke ömrü boyunca çıkmayacaktır. Kürtlerle terörü özdeş görmek korkunç bir bühtan, affı imkansız bir cinayettir. Akıl yönünden de ahlak yönünden de iflas edenler tek kelimeyle püsküllü beladır.

 

ONLAR ASLA VE ASLA BİZDEN DEĞİLDİR

 

Bu millet öyle bir asalete haizdir ki, gölgesinde oturduğu yaprağın bile incinmesine tahammül etmemiştir. Siyasi, ahlaki ve vicdani hiçbir ölçü tanımayan, İlkesi, iradesi ve heyecanı olmayan, Yalan, riya ve istismardan başka sermayesi kalmayan, Kimliğini kaybetmiş, inancını kaybetmiş, değerlerini kaybetmiş bir siyasetçinin ve siyasi partinin milli hassasiyetleri bırakınız anlatmasını, anlaması dahi mümkün değildir. Kardeşlik deyince, Huzur deyince, Dirlik deyince, Millet deyince, Al bayrağı görünce, Gözleri hasretle yaşarmayanla, Yürekleri coşkuyla çarpmayanla, Vicdanları titremeyenle, paylaşacak bir dilim ekmeğimiz dahi yoktur. Onlar asla ve asla bizden değildir.

 

ZİLLETİ SADECE SİYASETTE ARAMAK YETERLİ DEĞİLDİR. BUNLAR BAZEN...

 

Bizim sesimiz, bizim seslenişimiz muhabbet üzerinedir. Bizim sesimiz, bizim sedamız bin yıllık kardeşlikle perçinlidir. Bizim sesimiz, Yesevi’nin, Dedem Korkut’un, Hacı Bektaş’ın tarihten gelen sesidir. Kürşad’ın, Ulubatlı’nın, Sütçü İmam’ın, Kara Fatma’nın maziden ulaşan sesidir. Zedelenen, aşağılanan, hor görülen milli onurun sesidir. Teslimiyetçi, tavizkâr ve kişiliksiz zillet faillerine karşı duruşun sesidir. Zilleti yalnızca siyasette aramak yeterli değildir. Bunlar bazen, kalemi kiralanmış sözde yazarlardır. Bazen, üniversite zeminini kullanmaya çalışan fırsatçı mihraklardır. Bazen, siparişle sonuç çıkartan araştırma şirketleridir. Bazen, güdümlü rapor üreten sözde düşünce kuruluşlarıdır. Bazen, ecdadımıza hakaret eden kadrolu sahte aydınlardır. Bazen, sözde sivil toplum işbirlikçileridir.

 

ONLARIN ORTAK PAYDALARI, MİLLİ VE ÜNİTER YAPIMIZDAN DUYDUKLARI RAHATSIZLIKTIR

 

Ekranlarda, manşetlerde, sütunlarda, kürsülerde boy gösteren bu şer cephesinin ortak paydasını; Millî ve üniter yapımızdan duydukları rahatsızlık, Türk tarihini karalamak için kolladıkları fırsatlar, Terörle elde edilememiş sonuçların siyasetle sağlanması, Milli kimliği parçalamak için yürütülen kampanyalar oluşturmaktadır. Bu milletin adı, parçalamaya çalışan zillet ittifakına inat “Türk milleti”dir. Milli varlığımız etnik kalıntı değildir. Aşiret bozuntusu değildir. Muhteşem bir beşeri hazinenin adıdır, ahlakıdır, şanıdır. 

 

KİMLİKSİZLERİ BİR KEZ DAHA UYARIYORUM

 

Kimliksizlere bir kez daha duyuruyorum ki adı: Türk milletidir. Bin yılda doğmuş, Bin yılda yetişmiş, Bin yılda oluşmuş ve olgunlaşmıştır. Büyük bir aile olan Türk milleti; Aynı gövdenin dalları, aynı dalın yapraklarıdır. Aynı denize dökülen nehirler, dereler, çaylardır. Ayırmak ne mümkün, etle tırnak gibi kaynaşmıştır. Şırnaklı ne ise Tekirdağlı odur. Rizeli ne ise Antalyalı odur. Tuncelili ne ise Muğlalı odur. Diyarbakırlı ne ise Ankaralı da odur. Hepsi birdir. Hepsi bir milletin eseridir. Ve hepsinin adı, Türk milletidir. Kürt kökenli kardeşlerimizin HDP’yle bağı kalmamıştır. PKK’yı meşru ve müspet görmeleri ham bir hayaldir. Kürt kökenli kardeşlerimizi istismar etmek isteyenler alçağın en önde gidenleridir. 

 

MHP'Yİ TÖHMET ALTINDA BIRAKMAYA GAYRET EDEN ODAKLARI UYARIYORUM

 

MHP'yi zan ve töhmet altında bırakmaya gayret eden odakları uyarıyor ve hatırlatıyorum ki; Biz insanımızın köküne, kökenine bakmayız. Biz inançlara, mezheplere ayırmayız. Bölmeyiz, parçalamayız, dağıtmayız. Bayrağa saygı var mı, ona bakarız. Millete hürmet var mı, ona bakarız. Vatana sadakat var mı, ona bakarız. Ve bin yıl boyunca ne yapıldığına, Bin yıl boyunca ne söylediğine değer veririz. Bu duruşumuzu hazmedemeyen kimliksizler diyor ki; Siz bir millet değilsiniz, Bin yıllık kaynaşma ve kardeşlik sona erdi. Eğitiminizi, yönetiminizi, camilerinizi, okullarınızı, mezarlarınızı, illerinizi, köylerinizi ayırın. Yine diyorlar ki, gönüllerde, yüreklerde, heyecanlarda, hayallerde, umutlarda, düşlerde bölünün, kopun, dağılın. Dayatılan ve propagandası yapılan bunlardır.

 

O ZAMAN İHANET KIVAMA GELMİŞ OLACAKTIR

 

Zillet ittifakının Türkiye’de sorumluluk aldığı bir süreçte, eskaza Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olduğu bir dönemde zalimlerin ve emperyalist çevrelerin 1,5 asırlık projesi olan Kürdistan’ın kurulması için her şey tamamlanmış, ihanet kıvama gelmiş olacaktır. Tehlike işte budur, tehdit bu denli ağırdır, tezgah bu kadar sinsidir. Türk milleti bunu asla kabul edemez. Bu zilleti çekmeye hiçbir kantar yetmez, yetemez. Milletimiz bir olur, birlik olur, zillete unutamayacağı dersini verir. Türk milleti; İzmir’iyle, Siirt’iyle, Eskişehir’iyle, Malatya’sı, Şırnak’ı, Kahramanmaraş’ıyla, Batman’ı, Balıkesir’i, Ağrı’sıyla, Erzurum’u, Trabzon’u, Muş’uyla, Iğdır’ı, Adana’sı, Bitlis’iyle, Van’ı, Ağrı’sı, İstanbul’uyla, Doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle ayağa kalkacak ve bu ihanete  topyekûn karşı duracaktır. Teröre teslimiyeti kabul etmeyecektir. Ve etnik bölücülük zilletine geçit vermeyecektir.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, tepki gösterdi, yaptıklarının, bedelini, ağır ödeyecek, Türk Milleti, siyaset, kardeşlik, ispat etmek, zorunda, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı