Bahçeli'den Bir Ay Sonra İlk Sosyal Medya Paylaşımı
Haber Detayı
31 Temmuz 2020 - Cuma 13:00 Bu haber 3756 kez okundu
 
Bahçeli'den Bir Ay Sonra İlk Sosyal Medya Paylaşımı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya kullanmama kararına son vererek ilk mesajını attı.
MHP Haberi
Bahçeli'den Bir Ay Sonra İlk Sosyal Medya Paylaşımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya yasası olarak bilinen düzenleme yapılıncaya kadar 1 Temmuz 2020 tarihinden bu yana aldığı sosyal medya kullanmama kararını, sosyal medya yasasının resmi gazetede yayınlanmasından sonra kaldırarak ilk mesajını paylaştı.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ SOSYAL MEDYA KULLANMAMA KARARIYLA İLGİLİ NE DEMİŞTİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim. Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.'' demişti.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN BİR AY SONRA YAPTIĞI İLK PAYLAŞIM

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir ay arayla kullanmaya başladığı sosyal medyadaki ilk paylaşımında, ''Zafer ayında zaferle Süper Lige yükselen Fatih Karagümrük Spor’a başarılar diliyorum. Başta kulüp başkanı Süleyman Hurma olmak üzere, teknik heyeti, futbolcuları ve yiğit Karagümrük taraftarlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, sosyal medya kullanımı, protesto, sosyal medya tavrı, sona erdi, MHP Haberleri, Devlet Bahçeli Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı