MHP'li Başkan Çay Halka Hizmet Etmeye Doymuyor
Haber Detayı
01 Eylül 2021 - Çarşamba 10:25 Bu haber 2859 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Halka Hizmet Etmeye Doymuyor
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Üretken Belediyecilik anlayışıyla hareket ederek hizmet ettiği Pozantı'yı güzelleştirmeye devam ediyor.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Halka Hizmet Etmeye Doymuyor

Üretken Belediyecilik anlayışıyla Pozantı'yı baştan sona imar ederek yaptığı hizmetlerle göz kamaştırmaya devam eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Şehit Kasım Hoca Efendi Parkı'nı yeniden düzenleyerek daha nezih ve ferah bir ortam oluşturmak için çalışmalara başladı.

 

BAŞKAN ÇAY HİZMETLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

 

Albay Arif Bey Sokak üzerinde inşa edilen Bal Paketleme ve Meyve Sebze Kurutma Merkezi ile Hüma Hatun Kına Evi ve Toplantı Salonunu hizmete sunduktan sonra şimdi de Şehit Kasım Hoca Efendi Parkı'nı yeniden düzenlemek için çalışmalara başlayan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, hizmetleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor. Başkan Mustafa Çay'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiren ekipler, ilçenin merkez mahallesi olan Zafer Mahallesi'nin yıldızını her geçen gün daha da parlatıyor. Parkın bozulmuş zeminine özel hazırlanmış beton döken ekipleri ziyaret eden Başkan Mustafa Çay, çalışmaları yerinde inceledikten sonra yaptığı açıklamada, çalışmaların bittiğinde parkın, hem çocukların hem de vatandaşların dinlenme merkezi olacağını vurguladı.

 

ÇOCUKLAR YARALANMASIN DİYE, ZEMİNİ KAUÇUKLA KAPLATIYORUZ

 

Şehit Kasım Hoca Efendi Parkı'nı, 2009 yılında ilk göreve geldiklerinde kendisinin yaptırdığını hatırlatan Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Değerli Pozantılılar, Zafer Mahallemizde bulunan Şehit Kasım Hoca Efendi parkımızı yeniliyor ve güzelleştiriyoruz. Maalesef zamanla park içerisindeki zemin kauçukları ve birçok yeri heba olmuş durumda. Belediye atölye ekibimizle birlikte bugün hem çukurları kapatmak adına hem de iyileştirmek için hazır betonlarla zemini tesviye ediyoruz. Daha sonrasında çocukların düşüp yaralanma riskini önlemek adına zemini tekrardan yumuşak kauçuklarla kaplayacağız. Oturma alanları ve ışıklandırmalarıyla ilçemizde farklı bir park olacağını şimdiden Pozantılılara müjdeliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Şehit Kasım Hoca Efendi Parkı, yenileme çalışması, hizmet etmeye, doymuyor, Üretken Belediyecilik, MHP, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı