Feke'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı
Haber Detayı
26 Mart 2021 - Cuma 11:04 Bu haber 4618 kez okundu
 
Feke'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı
Feke’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlama programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Feke'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı

Adana’nın Feke İlçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle İl ve İlçe protokolünün katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 

FEKE'NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 101. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI

 

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Feke'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler, Feke Kaymakam Vekili Vahit Yılmaz, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Siyasi Parti temsilcileri, Kurum Amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Kaymakamlık binası önündeki  Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla devam etti. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'in günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmasından sonra Şehitliğe ve Şehit ailelerine ziyaretlerde bulunuldu.   

 

FEKE BELEDİYE BAŞKANI AHMET SEL'İN AÇIKLAMASI

 

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, yaptığı açıklamada, ''Fekemizin 101. Kurtuluş yıldönümü kutlamaları kapsamında pandemi kurallarına uyarak kaymakamlık binası önündeki  Atatürk büstüne Feke Kaymakam Vekili F.Mehmet Kestioğlu ile birlikte çelenk sunduk ve günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıp sonrasında şehitlik ziyaretinde bulunduk. Şehitlikte Fekemizin kurtuluşunda canlarını feda eden aziz şehitlerimiz için kuran okunarak dua edildi ve emniyet amiri ve jandarma ilçe komutanı ile birlikte şehit annesini ziyarette bulunduk. Fekemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlu olsun.'' dedi.

 

MHP FEKE İLÇE BAŞKANI FİKRET ÇİLİNGİR'İN AÇIKLAMASI

 

MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Feke’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, ''Torosların incisi Feke'mizin, düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Nice 101. yıllara İnşallah.'' dedi.

 

ADANA VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN'DAN AÇIKLAMA

 

Feke’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlama programı kapsamında düzenlenen etkinlikte belediye başkanlarıyla bir araya gelen Adana Valisi Süleyman Elban, yaptığı açıklamada, ''Feke’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutlar, kurtuluş mücadelesinde şehadete yürüyen tüm kahramanları saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Aziz milletimizin bu kutlu mücadelesinden aldığımız ilhamla ilimizi ve ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla gece gündüz demeden el birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Tüm ilçeleriyle beraber hayatın her alanında daha yaşanabilir, daha güzel bir Adana için azami gayreti göstereceğiz.'' dedi.  

 

ADANA VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN'DAN FEKE ESNAFINA ZİYARET

 

Feke Kaymakam Vekili Vahit Yılmaz, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ve diğer İlçe Belediye Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen proğrama katılan Adana Valisi Süleyman Elban, Feke'li esnafların iş yerlerine yaptığı ziyarette yaptığı açıklamada, ''Salgının vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini en aza indirebilmek için herkesin kurallara eksiksiz uyması noktasında esnaflarımıza yaptığımız ziyaretlerde hatırlatmalarda bulunuyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızın temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat etmeleri gerekir. Adana’mızın bu şirin ilçesinin sıcak insanlarına ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Sosyal hayatımızın da önemli bir parçasını oluşturan esnafımıza bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum.'' dedi.

 

FEKE BELEDİYE BAŞKANI AHMET SEL'DEN TOPLANTI VE ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, istişare toplantısı ve esnaf ziyaretleri konusunda yaptığı açıklamada, ''Sayın Valimiz Süleyman Elban'ın önderliğinde her ay bir ilçemizde yapılması planlanan Adana ve ilçelerimizin durumları hakkında bilgi alışverişi yapmak ve sohbet etmek amacıyla; Feke Belediye Başkanı olarak benimde ev sahipliği yaptığım etkinliğe katılan başta Adana Valimiz Sayın Süleyman Elban ve Feke Kaymakamız Sayın Vahit Yılmaz olmak üzere Belediye Başkanlarımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Toplantı sorasında ziyaret ettiğimiz esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum.'' dedi.

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'FEKE ŞEHITLİK ANITI P' görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve takım elbise görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir ayakta görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Feke Belediye Başkanı, Ahmet Sel, MHP Feke İlçe Başkanı, Fikret Çilingir, Feke düşman işgalinden kurtuluşu, esnaf ziyareti, Şehitlik, Şehit aileleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı