Erdoğan ve Bahçeli Ahlat'ta Açılış Yaparak Etkinliklere Katıldı
Haber Detayı
25 Ağustos 2020 - Salı 22:59 Bu haber 10946 kez okundu
 
Erdoğan ve Bahçeli Ahlat'ta Açılış Yaparak Etkinliklere Katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli, Ahlat Gençlik Merkezi'nin açılışını yaparak etkinliklere katıldı.
SİYASET Haberi
Erdoğan ve Bahçeli Ahlat'ta Açılış Yaparak Etkinliklere Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi’nin 949. yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere gittikleri Ahlat'ta, Ahlat Gençlik Merkezi'nin açılışını yaparak, devlet erkanı ile birlikte çeşitli etkinliklere katıldılar.

 

AHLAT GENÇLİK KAMPI'NIN AÇILIŞI YAPILDI

 

Ahlat Gençlik Kampı'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bugün gerek Selçuklu’nun ilk adımlarını oluşturan kabristanın olduğu bölgede Ahlat'ta gerekse buradan inşallah yarın sabah çıkacağımız yolculukta Malazgirt ve bütün bunlarla birlikte külliyemizin açılışını yapacağız. Bu vesile ile bu güzel gençlik kampımızın gençlerimize hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Gerek İçişleri Bakanlığımıza gerekse işletmesini yürütecek Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.'' dedi.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN ETKİNLİK ZİYARETLERİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesinde yer alan dünyanın en büyük Türk İslam Mezarlığı olma özelliğini taşıyan Selçuklu Meydan Mezarlığı'nı ziyaret ederek dua ettiler. Okçular Vakfı'nın Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen etkinliklerini izleyen heyet, etkinlik alanındaki han çadırını ziyaret ederek, geleneksel müzik dinledikten sonra gösteri alanında Altay Atlı Okçuluk Kulübü'nün gösterilerini izledi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Erdoğan ve Bahçeli, Malazgirt Zaferi, Ahlat Gençlik Merkezi, Ak Parti, MHP, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı