Avşarlar Derneği Başkanı Kokaçya'dan Ülkücülere Çağrı
Haber Detayı
25 Ağustos 2020 - Salı 16:35 Bu haber 14526 kez okundu
 
Avşarlar Derneği Başkanı Kokaçya'dan Ülkücülere Çağrı
Avşarlar Derneği Başkanı Veysel Kokaçya, kendisini Ülkücü diye tanımlayan herkesi MHP'de toplanmaya davet etti.
GÜNDEM Haberi
Avşarlar Derneği Başkanı Kokaçya'dan Ülkücülere Çağrı

Türkiye'nin Irak, Suriye ve Libya'da operasyonlar yaparak beka mücadelesi vermesinden, Doğu Akdeniz'i Mavi Vatan yapmaya çalışmasından ve Bölgesel Güç olma yolunda önemli hamleler yapmasından rahatsız olan Yedi Düvel'in, Türkiye'yi köşe sıkıştırmaya çalıştığı bir dönemde Avşarlar Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı ve MHP Yüreğir eski Belediye Meclis Üyesi Veysel Kokaçya, kendisini Ülkücü diye tanımlayan herkesi MHP'de toplanmaya davet ederek, birlikte mücadele etme çağrısı yaptı.

 

BİLGE LİDER DEVLET BAHÇELİ'NİN 2023 KADROLARINA YÖNELİK TANIMLAMASI

 

Avşarlar Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı ve MHP Yüreğir eski Belediye Meclis Üyesi Veysel Kokaçya, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 2023 kadrosunun; dinamik, dirayetli, disiplinli, dikkatli, donanımlı, çevresinde sevilen, tabanda karşılığı olan, itibarlı, düzgün, güvenilir, okuyan okuduğunu anlayan, beldesinin önceliğini ve hassasiyetlerini bilen, ikamet ettiği yerin demografik yapısına göre entelektüel, gönül adamı, sabır küpü, hoşgörülü ve ferasetli kişilerden oluşacağını ifade etmiştir.'' dedi. 

 

ÜLKÜDAŞLARIMIZA SESLENİYORUM: AYRILIKTA ZAP VAR GELİN BİR OLALIM

 

Avşarlar Derneği Başkanı Veysel Kokaçya, ''Bilge Liderimizin 2023 Kadrolarına yönelik bu tanımlamasında, elbetteki gecesini gündüzünü davasına hizmet etmek için kullanan mevcut kadrolar ve denize bir damla su katmak için uykuları kaçan deli dolu Türk Milliyetçileri var. Ancak, Bilge Liderimiz zaman zaman bir şekilde partimizden uzaklaşmış geçmişte gönül birliği yapmış arkadaşlarımıza çağrı yapmaktadır. Bu bağlamda, Ülküdaşlarımıza buradan çağrıda bulunuyorum. Bütün sıkıntılara rağmen Kızılelma Ülküsünü hayata geçirmek isteyen bir iktidar oluşturduk. Gelin bir olalım, iri olalım, diri olalım. Ayrılıkta azap vardır. Kapımız açık, indirin kepenkleri dönün baba evine. Selam ve dua ile...'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Avşarlar Derneği Başkanı, Veysel Kokaçya, Ülkücü, MHP, davet etti, Ülk
Yorumlar
Haber Yazılımı