Engin Ardıç'tan Muhaliflere Bahçeli'nin Sözleriyle Cevap
Haber Detayı
06 Ağustos 2021 - Cuma 16:14 Bu haber 3550 kez okundu
 
Engin Ardıç'tan Muhaliflere Bahçeli'nin Sözleriyle Cevap
Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç, muhaliflere MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Bu sefer sağ çıkamazlar sözlerini hatırlatarak cevap verdi.
MHP Haberi
Engin Ardıç'tan Muhaliflere Bahçeli'nin Sözleriyle Cevap

Sabah Gazetesi'nde yayınlanan 'Heveslenmeyin Kursağınızda Kalır' başlık köşe yazısında, bazı gazeteler ve sosyal medya muhaliflerinin erken seçim olmazsa başka bir şekilde iktidarı devirme yaygarası yaptığına dikkat çeken Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç, darbe ya da ayaklanma hevesinde olanlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Bu sefer sağ çıkamazlar.' sözlerini hatırlatarak cevap verdi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ YENİ DARBE SÖYLENTİLERİ HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

 

10 Haziran 2018 yılında İzmir'de yaptığı konuşmada, yeniden darbe yapmaya niyeti olanlara karşı alacakları tavır konusunda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türkiye kuşatma altındadır. Bu maksatla terör örgütleri kışkırtılmaktadır. PKK/PYD/YPG küresel emperyalizm tarafından kullanılmaktadır. FETÖ ile PKK arasında hiçbir fark yoktur. Bir olmazsak, dayanışma içinde mücadele etmezsek hep üzerimize gelecekler. Türkiye yeni bir işgal girişime maruz kalırsa bu defa hiç bir suçlu ve hain sağ kalmayacaktır. Vatanımıza göz koyanların gözünü oyarız. Alayını cehennemin dibine kovalarız. Burunlarından fitil fitil getiririz.'' demişti. 

 

Bazı konularda MHP'yi hedef alan yazılar yazan Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç, Türkiye'de darbe, ayaklanma ve iç karışıklık isteyenlerle ilgili kaleme aldığı yazıda, muhaliflere MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 'Bu sefer sağ çıkamazlar.' sözlerini hatırlatarak cevap verdi.

 

ENGİN ARDIÇ'IN MUHALİFLERE DEVLET BAHÇELİ'NİN SÖZLERİYLE CEVAP VERDİĞİ YAZISI

 

Bürokrat kuyrukçusu gazeteler ne hikmetse YAŞ kararlarına bu yıl özel bir ilgi gösterdiler. Yeni komutanları tanıtma çabaları. Terfi listeleri. Geçen yıllarda bu kadar üstünde durulmazdı. Neyin özlemidir bu? "Eski güzel günlerinin" mi, yoksa bir şeyler ima etmeye mi çalışıyorlar?

 

ERKEN SEÇİM YA DA BİR BAŞKA ŞEKİLDE İKTİDARI İNDİRME ÇABALARI

 

Orman yangınları sürdükçe bir yaygara bir yaygara. Muhalefet de yalan ve iftiraya hız verdi. Sosyal medyada kıyametler koparılıyor. İnternet sitelerinde yazan azılı Tayyip düşmanları da saldırı dozunu arttırdılar. Kürt devletinin kurulmasını isteyen Türk gazetecileri açık açık ayaklanma çağrısı yaptılar. (İlkel bir kan davasını bile "Türkler Kürtler'i öldürüyor" diye pazarlamaya çalıştılar.) Erken seçim "ya da bir başka şekilde" demişlerdi...

 

ÇALI ÇIRPI HAZIR KIVILCIMI YAKACAK BİR HAİN BEKLENİYOR

 

O "bir başka şekilde"nin yapı taşları mı döşeniyor? Çalı çırpı hazır, kıvılcımı çakacak bir hain bekleniyor. Hani Ankara'da itin biri önce sigarasını tutuşturup sonra da çakmağı çalılıklara attı ya, onun gibi. Fakat o çakmağı atacakların bir kısmı kodeste, bir kısmı da sustu, fırsat kolluyor. "Büyük bir halk öfkesine" umut bağlamışlardı, seller, yangınlar gibi. Elhak sel de var yangın da. Halkta derin bir üzüntü var ama "öfke" yok!

 

DEVLET BAHÇELİ, 'BU SEFER SAĞ ÇIKAMAZLAR' DEMİŞTİ

 

Joe Biden bir hamle daha yapacaktı, bekleniyordu. "Demokratik yollardan" palavrasına inanmayınız, punduna getirirlerse maskelerini çıkarıverirler. Yoksa gene bir ayaklanma mı? Ama bu sefer yumuşak davranılmayacaktı, Devlet Bahçeli, "Bu sefer sağ çıkamazlar" demişti. Gerçi bunu darbe yapmaya kalkışacaklar için söylemişti ama ayaklanma da bir tür darbedir. Kan dökülür.  

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, bu sefer, sağ çıkamazlar, İzmir konuşması, darbeciler, ayaklanma, kalkışma, karışıklık isteyenler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı