MHP İlçe Başkanlığı'na Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
06 Ağustos 2021 - Cuma 17:52 Bu haber 2418 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanlığı'na Atama Yapıldığı Açıklandı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı'na atama yapıldı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanlığı'na Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Şaban Tepe'den boşalan MHP Doğanyol İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Kurt'un atandığını açıkladı.

 

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI'DAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Doğanyol İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Kurt'un atanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, ''MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emir ve talimatlarıyla, MHP Doğanyol İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Kurt atanmıştır. Gerek duruş, azim ve kararlılığıyla, gerekse kurmuş olduğu Yönetim Kurulu ile bizler kadar çalışma azmi göstereceğine ve davamızda müteşekkil duruşumuzdan taviz vermeyeceğine dair inancımız tam olan Mehmet Kurt’a görevinde başarılar diliyorum. Yeni yönetimimiz, Doğanyol İlçemize ve tüm Malatya’ya hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

GÖREVE ATANAN İLÇE BAŞKANI MEHMET KURT'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Doğanyol İlçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet Kurt, göreve getirilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İl Başkanımızın önerisi, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızın kabulü ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin onayıyla MHP Doğanyol İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Hepsi bir birinden değerli yönetim kurulu üyelerimle partimizi ilçemizde daha yükseklere taşımak için canla başla çalışmaya vakit kaybetmeden başlayarak bizlere inanan büyüklerimizi mahcup etmeyeceğiz.'' dedi.

 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Malatya İl Başkanı, Mesut Samanlı, MHP Doğanyol İlçe Başkanı, Mehmet Kurt, atama yapıldı, MHP, MHP Doğanyol, Bayrak değişimi, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı