Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'ndan Macron'a Tarihi Ayar
Haber Detayı
02 Kasım 2020 - Pazartesi 13:11 Bu haber 9968 kez okundu
 
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'ndan Macron'a Tarihi Ayar
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz, Ermenistan'a destek veren Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a hatırlatmalarda bulundu.
ÜLKÜCÜ Haberi
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'ndan Macron'a Tarihi Ayar

Azerbaycan topraklarını işgal ederek sivilleri katleden Ermenistan'a destek veren Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a tepki gösteren Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz, Ermenistan ve Fransa Cumhurbaşkanlarının Sütçü İmam ve silah arkadaşlarının Milli Mücadele yıllarındaki kahramanlıklarını okuyarak kendilerine çeki düzen vermelerini istedi.

 

SÜTÇÜ İMAM'IN FRANSIZLARA İLK KURŞUNU ATTIĞI SİLAH VE KILICI

 

Milli Mücadele döneminde Maraş’ta düşmana (Fransızlara ve Ermenilere) ilk kurşunu atan ve Türk tarihine adını altın harflerle yazdıran dedemiz Sütçü İmam’ın (boyu 22.7, namlusu 8, kabzası da 8.5 cm olan, kabzası sedef kaplama) tabancası ve kılıcı şu an Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde Milli Mücadele Sergisi’nde sergileniyor. Bu Kahramanmaraş’ımız için haklı bir gurur kaynağıdır. Bu tabanca ve kılıç, aziz milletimizin istiklalini, istikbalini, haysiyetini, onurunu ve şerefi temsil etmektedir.

 

ERMENİSTAN VE FRANSA'YA UYARI NİTELİĞİNDEDİR

 

Özellikle böyle bir dönemde, dedemiz Sütçü İmam’ın tabancasına ve kılıcına, Milli Mücadele Sergisi’nde yer verilmesi hem aziz milletimize birlik-beraberlik çağrısı hem de Ermenistan ve Fransa’ya uyarı niteliğindedir. Hal böyleyken tarihe not düşmek farz olmuştur.

 

SÜTÇÜ İMAM'IN YOLUNDAN TAVİZ VERMEYEN KAHRAMANMARAŞLILAR MÜCADELEYE HAZIRDIR

 

Azerbaycan topraklarını işgal edip, sivilleri katleden, Türk düşmanı, yalan makinesi, Ermeni Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan ve Türkiye aleyhine faaliyet göstermeyi marifet bilen, yaptığı konuşmalardan hezeyana kapıldığı anlaşılan, Fransa’nın şımarık Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, dedemiz Sütçü İmam’ın ve silah arkadaşlarının kahramanlıklarını okusunlar da kendilerine çeki düzen versinler. Bunların Milli Mücadele döneminde Maraşlılardan yedikleri tokadın acısını halen hissettikleri gün gibi aşikâr! Sütçü İmam’ın açtığı yolda taviz vermeyen Kahramanmaraşlılar, dün olduğu gibi bugün de vatanları için canları pahasına mücadele etmeye hazırdır!

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları, Bayram Kiraz, Kahramanmaraş, Sütçü İmam, Milli Mücadele, Ermenistan ve Fransa, Türk Milleti, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı