Türkiye Kuşatılıyor ve Beş Yıl İçerisinde Savaş Olacak
Haber Detayı
02 Kasım 2020 - Pazartesi 16:03 Bu haber 7329 kez okundu
 
Türkiye Kuşatılıyor ve Beş Yıl İçerisinde Savaş Olacak
Türkiye'nin kuşatılmaya çalışıldığı ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde savaşa gireceği iddiaları, Türkiye gündemine bomba gibi düştü.
GÜNDEM Haberi
Türkiye Kuşatılıyor ve Beş Yıl İçerisinde Savaş Olacak

Küresel güç simsarları tarafından döviz ve faiz operasyonlarıyla köşeye sıkıştırılmak istenilen Türkiye'nin esasen kuşatılmaya çalışıldığını belirten Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, önümüzdeki 5 yıl içerisinde konvansiyel ve biyolojik silahların kullandığı savaşların olacağını iddia ederek Türkiye'nin gereken tedbirleri alması gerektiğini söyledi.

 

SALGIN ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLEN OPERASYONLARLA MİLLİ DEVLETLER İSTİKRARSIZLAŞTIRILACAK

 

Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Neoliberalizm ile insanlık bir milyarı aç, iki milyarı susuz ve acımasız bir ekonomik adaletsizlik girdabında iken, koronavirüs üzerinden yürütülen ekonomik-sosyal siyasetle kitleler, hayatın gerçeklerinden koparılıyor ve mesele başka yerlerde çözülecekmiş geyiği ile oyalanıyor. Sosyal medya, televizyon ve yazılı medya gibi muhtelif uyarıcıların huzursuz ettiği postmodern insanlık çok sayıda bilinmezlik girdabına itilmişken Koronavirüs ile çaresizlikle imtihan ediliyor. Avrupadan başlayarak yasaklar ve isyanlar ile milli devletler istikrarsızlaştırılacak.'' dedi.

 

KÖŞEYE SIKIŞTIRILMAK İSTENİLEN TÜRKİYE KUŞATILMAYA ÇALIŞILIYOR

 

Küresel güç simsarları tarafından döviz ve faiz operasyonlarıyla köşeye sıkıştırılmak istenilen Türkiye'nin esasen kuşatılmaya çalışıldığını belirten Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, ''Fırat-Dicle nin suları, yakın dönem geleceğin enerji kaynakları Bor (67) ve Toryum (70) rezervleri ile Altın (11/90 bin ton) ve dahi tarihi sebeplerden dolayı hem Kabalist küreselci yapı hemde Evanjelist ABD-AB'nin ulus devlet yapıları tarafından Türkiye kuşatılıyor. Koronavirüs milli gıda üretminin ne kadar önemli olduğunun adeta işaret fişeği. Bu ise yerli tohum ve suyun önemini anlatıyor. Türkiye 20 yıl içinde su sıkıntısı yaşayacak ve su ve tohum/gıda savaşları kapıda. Ülkeler ordularında su savaşı birlikleri oluşturuyor.'' dedi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL İÇERİSİNDE SAVAŞ OLACAK

 

You Tube kanalında yaptığı açıklamada ise konvansiyel ve biyolojik silahların kullandığı savaşların başlayacağını belirten Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, ''Önümüzdeki 10 yıl içerisinde para, sağlık ve eğitim sistemi değişecek. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde ise konvansiyel ve biyolojik silahların kullandığı savaşlar olacak. Şu anda dünyanın bir çok bölgesinde savaş yapılıyor. Türkiye'yi belli bir alana hapsetmek istiyorlar. Türkiye tedbirlerini arttırarak kendi silahlarını geliştirmeye devam etmelidir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye kuşatılıyor, Beş yıl içinde savaş, savaş olacak, konvansiyel silah, biyolojik savaş, su savaşları, gıda savaşları, Türk Milleti, Türkiye, Küresel
Yorumlar
Haber Yazılımı