MHP'li Kılavuz'dan Kırtasiye Kantin ve Servis Esnafına Destek
Haber Detayı
01 Kasım 2020 - Pazar 20:44 Bu haber 3502 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz'dan Kırtasiye Kantin ve Servis Esnafına Destek
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, kırtasiyeciler, okul kantin işletmecileri ve servis esnafına destek verilmesi gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz'dan Kırtasiye Kantin ve Servis Esnafına Destek

Coronavirüs salgını döneminden etkilenen sektörlerin başında esnafların geldiğini belirten MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Okulların normal seyrinde başlamaması nedeniyle zor durumda olan kırtasiyeciler, okul kantin işletmecileri ve servis esnafına destek verilmesi gerektiğini söyledi.

 

KIRTASİYECİLER OKUL KANTİN İŞLETMECİLERİ VE SERVİS ESNAFI DESTEKLENMELİ

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Esnaflara ekonomik destek verilmesi konusunda yaptığı açıklamada, ''Pandemi döneminden etkilenen sektörlerin başında esnaflarımız gelmektedir. Okulların normal seyrinde başlamaması özellikle kırtasiyeciler, okul kantin işletmecileri ve servis esnafını etkilemiştir. Yıllık cirosunun büyük bir kısmını ağustos ve eylül ayı içerisinde yapan kırtasiyecilerimiz ve yüz yüze eğitimin kademeli başlaması nedeniyle okul kantin işletmecileri ve servis esnaflarımız sorunlar yaşamaktadır. Ekonomik destek ve teşvikleri sürdürelim.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, kırtasiyeciler, okul kantin işletmecileri, servis esnafı, ekonomik destek, teşvik verilmeli, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı