MHP'li Mevlüt Karakaya'dan Gürcistan Ziyareti Açıklaması
Haber Detayı
01 Kasım 2020 - Pazar 16:44 Bu haber 3834 kez okundu
 
MHP'li Mevlüt Karakaya'dan Gürcistan Ziyareti Açıklaması
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, seçim gözlemcisi olarak gittikleri Gürcistan ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Mevlüt Karakaya'dan Gürcistan Ziyareti Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, NATO Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Heyeti olarak, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan ile birlikte, Uluslararası Seçim Gözlemcisi olarak Gürcistan Parlamento Seçimlerini yerinde incelediler.

 

MEVLÜT KARAKAYA'DAN GÜRCİSTAN ZİYARETİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

 

NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, seçim gözlemcisi olarak gittikleri Gürcistan ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''NATO PA adına, bu hafta sonu yapılacak parlamento seçimleri gözlemcisi olarak Gürcistan'ı ziyaret ettik. TBMM NATO PA üyeleri olarak Gürcistan’ın parlamento seçimlerinde uluslararası gözlemcilik görevimizi seçim istasyonlarını gezerek yerine getirdik. Sonuçların başta Gürcistan’da yaşayan soydaşlarımız ve ülkemiz için güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Tiflis'te bulunan Uluslararası Maarif Vakfı Okulunu ziyaret edip, öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek, ülkemiz adına yapılan başarılı çalışmaları yerinde inceledik. Gürcistan tarihi Borçalı Bölgesindeki Sadaklı Kentinde bulunan Şehit Yakup Polat Camii’ni ziyaret ettik. Gürcü vatandaşı yaklaşık 400 bin soydaşımızın yaşadığı Gürcistan ziyaretimizde, ülkemizi temsil noktasında başarılı çalışmalar yapan ve Heyetimizle ilgilenen Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, seçim gözlemcisi, Gürcistan seçimi, Tiflis ziyareti, NATO PA, Uluslararası Seçim gözlemcisi
Yorumlar
Haber Yazılımı