MHP'li Adıgüzel'den Türk Milletine Sorumluluk Çağrısı
Haber Detayı
11 Ocak 2022 - Salı 10:46 Bu haber 2718 kez okundu
 
MHP'li Adıgüzel'den Türk Milletine Sorumluluk Çağrısı
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Türk Milletini sorumluluk almaya davet eden önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Adıgüzel'den Türk Milletine Sorumluluk Çağrısı

Emperyalistlerin sinema aracılığıyla tüm insanları yönlendirmesinde herkesin sorumluluğu olduğuna dikkat çeken MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, tarihi kahramanlarla dolu olan Türk Milletinin çocuklarına kendi kahramanları anlatmadığı için yabancıların hayalen ürettiği kahramanların varlığına inandığını söyledi.

 

TARİH BİLİNCİ YETERİNCE AŞILANMAYAN ÇOCUKLARIMIZIN AKIBETİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın çocukların tarih bilincini geliştirmek ve Türk tarihini öğretmek amacıyla çok yönlü çalışmalarını arttırdığı bir dönemde, aynı amaçla Türk milletinin tarihini anlatan televizyon dizilerinin arttığını görüyoruz. Bu tür çalışmaların Türk çocuklarına tarih bilincini aşılamak adına sevindirici gelişmeler olduğu bir gerçektir. Ancak, küresel emperyalizmin çocukları internet bağımlısı yaptığı bir dönemde, ailelerin daha fazla dikkat etmesi ve çocuklarına tarih bilincini aşılaması gerektiği de bir gerçektir. Bu gerçekliğe dikkat çekmek için açıklamalarda bulunan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, tarihi kahramanlarla dolu olan Türk Milletinin çocuklarına kendi kahramanlarını yeterince anlatmamasının vahim sonuçlarını ortaya serdi.

 

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMANLARIMIZI ANLATMAZSAK RAMBO'NUN KAHRAMAN OLDUĞUNA İNANIR

 

Kendi tarihini yeterince öğrenemeyen Türk çocuklarının kültür erezyonuna uğradığına dikkat çeken MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çocuklarınıza; Mete'yi, Kürşad'ı, Alparslan'ı, Fatih'i, Enver Paşa'yı, Atatürk'ü, Ömer Halisdemir'i, Fethi Sekin'i, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu, Türk Komandolarını, Bordo Berelileri, PÖH’leri, JÖH'leri anlatmazsanız, birileri Rambo'nun kahraman olduğunu inandırır!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kars İl Başkanı, Tolga Adıgüzel, Türk Milleti, sorumluluk almaya, davet eden, sinema, kültür, kahramanlar, çocuklar, tarih bilinci, Milli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı