Devlet Bahçeli'den Bakan Çavuşoğlu Hakkında Açıklama
Haber Detayı
12 Mart 2022 - Cumartesi 11:20 Bu haber 3205 kez okundu
 
Devlet Bahçeli'den Bakan Çavuşoğlu Hakkında Açıklama
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Devlet Bahçeli'den Bakan Çavuşoğlu Hakkında Açıklama

Rusya ve Ukrayna arasındaki krizin çözüme kavuşmasına yönelik Türkiye’nin öncülüğünde Antalya'da düzenlenen Diplomasi Forumu hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu telefonla arayarak tebrik etti.

 

BAHÇELİ: ANTALYA'DA KURULAN MASA TÜRKİYE'NİN GURUR MASASIDIR

 

Rusya ve Ukrayna arasındaki krizin çözümüne yönelik iki ülkenin Dışişleri Bakanlarının Türkiye’nin öncülüğünde Antalya Diplomasi Forumu’nda bir araya gelmesinin önemi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Antalya’da kurulan masa Türkiye’nin gurur masasıdır. Barışın ve istikrarın ümit masasıdır.'' dedi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU'NA TELEFON

 

Yeniden kurulmakta olan dünya düzenindeki Türkiye'nin üstlendiği rolü her zaman önemseyici vurgular yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tebrik etmek için telefonla aradığı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, Ukrayna- Rusya arasında barış ikliminin yeşerme mücadelesinden dolayı memnun olduğunu ve Türkiye’nin diyalog ve diploması mücadelesini sonuna kadar desteklediğini söyledi.

 

Resim

Resim


  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Dış işleri Bakanı, telefon etti, Antalya Diplomasi Forumu, iki Bakan, görüşme, Rusya Ukrayna, savaşı, krizin çözümü, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı