MHP'li Yalçın: Tekme Atma Emojisiyle Uyanacaklar
Haber Detayı
12 Mart 2022 - Cumartesi 09:19 Bu haber 2261 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Tekme Atma Emojisiyle Uyanacaklar
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP oylarını düşük gösterme yarışına girenlerin sandıkta yediği tokatla tekme atma işaretiyle uyanacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Tekme Atma Emojisiyle Uyanacaklar

Cumhur İttifakı ve MHP oylarını düşük gösterme gayretkeşliğine soyunan anket firmalarının düzmece anketlerini paylaşarak, algı oluşturmaya çalışan muhalif cenaha tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, 2023 seçim sonuçlarını gördüğünde aklı başına gelecek olan muhaliflerin, sandıkta tekme atma emojisiyle uyanacağını söyledi.

 

MUHALİF CENAHIN ŞAKŞAKÇILARI ANKET ÇALIŞMALARININ SUYUNU ÇIKARDI

 

Zillet ittifakı ve medyadaki şakşakçıları, bilimsel metotlara dayanması gereken anket çalışmalarının suyunu çıkardı. Anketle kamuoyu eğilimi belirleme yöntemi ucuzladı, değersizleşti ve kamuoyu nezdindeki anlamını yitirdi. Zillet ittifakı lehinde algı oluşturmaya dönük sözde anketler, bir giydiğini bir daha giymeyen sonradan görmelerin tüketim çılgınlığına benzedi. Çalışma metotları kuşku uyandıran zillet yanlısı araştırma şirketleri, her gün yeni bir transparan anketle arz-ı endam ediyor. İçlerinin çirkinliği, sahteliği ilk bakışta görünüyor.

 

DÜZMECE ANKETÇİLERİN AKILLARI, 2023'TE HALKIN TOKATINI YEDİĞİNDE BAŞLARINA GELECEK

 

Tefrika makinesi Fitneçağ başta olmak üzere zillet ittifakını destekleyen bütün medya organları, hemen her gün Cumhur İttifakı ve MHP aleyhinde düzmece anket sonucu yayımlıyor. Sevsinler sizin temayül mavralarınızı! FETÖ’den mülhem usuller ve okyanus ötesinden verilen ara gazıyla devam edin bakalım. Haziran 2023'te kamuoyundan eğilim tokadı yediğinizde aklınız başınıza gelecek.

 

EVLAT NÖBETİ BEKLEYEN ANNELERİN YANINA GİDEMEYENLERİN AYAKLARI YERE BASMIYOR

 

Ya CHP’nin başındaki Kemal Kılıçdaroğlu? Sosyalist sanatçı aymazlığının politikadaki iz düşümü gibi… Diyarbakır'a gidip çadır tiyatrosu sahneledi ama evlatlarını PKK'nın siyasi kadrosunun elinden kurtarmaya çalışan annelerin feryat çadırına gidemedi! Türkiye'nin bütün sorunlarını çözeceğim diyen, herkese Aladağ'dan arsa bağışlayan, aslı yok yaylasında 1500 koyun otlatma rüyasındaki Kemal Kılıçdaroğlu’nun ayakları bir türlü yere basmıyor. 

 

DİL ÇIKARMA EMOJİSİ YAPANLAR SANDIKTA CEVABINI ALACAK

 

Kılıçdaroğlu, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin kendisi hakkındaki isabetli değerlendirmelerineyse Twitter üzerinden dil çıkarma emojisiyle cevap verebildi. 2023 Haziran’ında millet onu ve bağlaşıklarını, sandıkta tekme atma emojisiyle uyandıracak.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP oyları, düşük gösterme, yarışına girenler, sandıkta yediği, tokat ve tekme, işaretiyle, uyanacak, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı