Beş Ak Parti İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldı
Haber Detayı
10 Temmuz 2020 - Cuma 21:10 Bu haber 5848 kez okundu
 
Beş Ak Parti İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldı
Beş Ak Parti İlçe Başkanı görevinden ayrıldığını açıkladı.
SİYASET Haberi
Beş Ak Parti İlçe Başkanı Görevinden Ayrıldı

Balıkesir'de görev yapan Ayvalık, Burhaniye, Gömeç, İvrindi ve Karesi ilçe Başkanları görevlerinden ayrıldı. Beş İlçe Başkanının İl Teşkilatı'nda yapılan istişare toplantısından sonra görevlerinden ayrıldığı açıklandı.

 

BEŞ İLÇE BAŞKANI YOĞUNLUKLARI NEDENİYLE GÖREVLERİNDEN AYRILDI

 

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, İlçe Başkanlarının istifa etmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Güne İlçe Başkanlarımızla toplantımızı gerçekleştirerek başladık. İlimiz ve ilçelerimizdeki konuları masaya yatırarak değerlendirmelerde bulunduk. Ak kadrolarla durmak yok hizmete devam. İlçe Başkanlarımızla yapmış olduğumuz toplantının bir diğer gündem maddesi de, önümüzdeki kongre süreci ve kongreden sonra İlçe Başkanlıklarına devam etmek noktasında Başkanlarımızla istişarelerde bulunduk. Bu noktada sağlık problemlerini, iş yoğunluğunu ve diğer sebepleri gösteren Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Karesi ve İvrindi İlçe Başkanlarımız devam etmeme kararı aldıklarını ve müsade istediklerini ifade ettiler. Bizde kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Ayvalık, Burhaniye, Gömeç, İvrindi, Karesi ilçe başkanı istifa etti, Ak Parti Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı