Çorum Ülkü Ocakları'ndan 200 Aileye İftar Yemeği
Haber Detayı
26 Nisan 2020 - Pazar 20:53 Bu haber 5581 kez okundu
 
Çorum Ülkü Ocakları'ndan 200 Aileye İftar Yemeği
Çorum Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca her gün 200 ailenin evine iftar yemeği götürecek.
ÜLKÜCÜ Haberi
Çorum Ülkü Ocakları'ndan 200 Aileye İftar Yemeği

Çorum Ülkü Ocakları Başkanlığı, coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler gereği iftar çadırı kurulmasının yasaklanmasından dolayı, 'İftarınızı Ayağınıza Getiriyoruz' kampanyası başlatarak, Ramazan ayı boyunca her gün 200 ailenin evine iftar yemeği götürecek.

 

OCAĞIMIZIN ÖNÜNDE İFTAR ÇADIRI KURAMAMANIN BURUKLUĞUNU YAŞIYORUZ

 

 Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, İftarınızı Ayağınıza Getiriyoruz kampanyasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Ülkemizin içerisinde bulunduğu olağanüstü hal şartları gereğince; yıllardır Ocağımızın önünde kurulan İftar çadırının bu yıl kurulamayacak olması ve her yıl ocağımızda geçirdiğimiz huzurlu ramazan iftarlarından bu yıl uzak kalacak olmanın burukluğunu yüreğimizde hissediyoruz. Gönül isterdi ki bu yıl da gönüldaşlarımızla bir çatının altında ramazanın bereketini idrak edelim, lokmamızı bölüşmenin mutluluğunu yaşayalım. Ancak şartlar gereği bu yıl misafirlerimizi kutlu dergahımızda ağırlayamayacağız.

 

HER GÜN 200 AİLENİN EVİNE İFTAR YEMEĞİNİ GÖTÜRECEĞİZ

 

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, ''Fakat şehrimizde çorbası kaynamayan hane kalmasın, yuvasında aş pişmeyen aile bulunmasın diye Çorum Ülkü Ocakları olarak siz gönüldaşlarımızın da desteğiyle sahada bulunacak ve ulaşabildiğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evine yüreğimizin ateşinde ısıttığımız birer kap sıcak yemekle gireceğiz. Ramazan ayının ilk gününde 200 ihtiyaç sahibi aile tespit ederek, evlerine iftar menümüzle misafir olduk. Veren elin alan eli görmediği bu organizasyonda gönüller arasında köprü olma vazifesi de bize düştü. Bizlere bu fırsatı veren Rabbimize sonsuz hamdolsun. Hayır sahibi vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu sıkıntılı günleri hep beraber atlatacağız inşallah.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çorum, Ülkü, Ocakları'ndan, 200, Aileye, İftar, Yemeği,
Yorumlar
Haber Yazılımı