Bakan Koca'dan Adana ve İki İlimize Özel Uyarı
Haber Detayı
03 Aralık 2020 - Perşembe 14:03 Bu haber 4874 kez okundu
 
Bakan Koca'dan Adana ve İki İlimize Özel Uyarı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana ve iki İl için özel uyarılarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Koca'dan Adana ve İki İlimize Özel Uyarı

Yedi İl Sağlık Müdürü ile online görüşerek toplantı yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Coronavirüs vaka artışı ve hastanelerin doluluk oranlarıyla ilgili Adana, İzmir ve Samsun İllerini özel olarak uyardı.

 

BAKAN KOCA'DAN ADANA İZMİR VE SAMSUN'A ÖZEL UYARI

 

Coronavirüs vaka sayısının artmasıyla birlikte Yedi İl Sağlık Müdürü ile tekrar toplantı yaptıktan sonra değerlendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana, İzmir, Samsun, Bursa, Ordu, Gaziantep ve Konya İl Sağlık Müdürlerimizle online görüşmemizi tekrarladık. Bu illerimizde salgının seyrini yakından takip ediyoruz. Son iki haftada  İzmir ve Konya'da 50 vaka artışı, Adana, Samsun ve Ordu'da 100 vaka artışı var. Başta Adana, İzmir ve Samsun olmak üzere bu illerimizde hastanelerimiz ve sağlık personelimiz büyük bir yükün altında. Salgınla mücadelede fedakarlık sınavımız devam ediyor.'' dedi.

 

HAVALANDIRILMAYAN KAPALI ORTAMLARDAN VE KALABALIKLARDAN UZAK DURALIM

 

Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyulması konusunda genel uyarılarda da bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Artan aktif hasta sayısını azaltmak için kalabalık, kapalı ve yeterince havalandırılmayan ortamlardan uzak durmalıyız. Salgınla aramıza mesafe koymak için pazar ve AVM’lerde kalabalığa karışmıyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Coronavirüs vaka sayısı, Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, hastane doluluk oranı, özel uyarı, covid 19 tedbirleri, kalabalık ortam, uzak durun
Yorumlar
Haber Yazılımı