MHP'li Başkan Çay'dan Üretken Belediyecilik Atağı
Haber Detayı
03 Aralık 2020 - Perşembe 15:48 Bu haber 3841 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Üretken Belediyecilik Atağı
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçelerine gereken mal ve hizmetleri dışarıdan almayıp kendi işlerini kendilerinin yaptığını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Üretken Belediyecilik Atağı

MHP'nin Üretken Belediyecilik anlayışıyla hareket ederek ihaleye verilecek işleri ya da dışarıdan satın alınacak ürünleri Belediye imkanlarıyla üretmeye gayret eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Kurutma merkezi binası üzerine yapılacak kına evi ve toplantı salonunu personeline inşa ettirirken, Pozantı'nın ihtiyacı olan kül varili, bank ve kamelyaların üretimini Belediye atölyesinde yaptırdı.  

 

KENDİ İŞİMİZİ KENDİMİZ YAPARAK YÜZDE 50 TASARRUF SAĞLADIK

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, dışarıdan mal ve hizmet satın alınması yerine kendi imkanlarıyla üretim yapılması konusunda yaptığı açıklamada, ''Partimizin Üretken Belediyecilik anlayışıyla, teknik personelimizle birlikte yeni bir yolculuğa daha çıktık. Kısıtlı bütçemizle hizmet etmeye çalıştığımız İlçemize daha fazla hizmet edebilmek için dışarıdan mal ve hizmet satın almak yerine, kendi personellerimizle hizmet etmeyi düstur edindik. Bu kapsamda, Zafer Mahallesinde yapımına başladığımız Pozantı Belediyesi Kına Evi ve Toplantı Salonu inşaatını kendi personelimizle yapıyoruz. Aynı mantıkla hareket ederek, İlçemizin ihtiyacı olan kül varilini demir ustası personelimizle, bank ve kamelyaları ise marangoz olan personellerimizle, kurduğumuz Belediye atölyesinde üretiyoruz. Biz Pozantı Belediyesi olarak kendi işimizi kendimiz yapıyor, Üretken Belediyecilik anlayışımızla inşaatlarda 50 tasarruf sağlıyoruz. Çünkü biz işimizi ve halkımızı seviyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Üretken Belediyecilik, MHP, Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Belediye personeli, Belediye üretimi, kendi işini, kendisi yapıyor, Pozantı Belediyesi
Yorumlar
Haber Yazılımı