Bakan Çavuşoğlu'ndan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama
Haber Detayı
17 Nisan 2022 - Pazar 14:28 Bu haber 3822 kez okundu
 
Bakan Çavuşoğlu'ndan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Adana İl Teşkilatına yaptığı ziyarette MHP'nin gücü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Çavuşoğlu'ndan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama

Bir dizi programa katılmak üzere Adana'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Adana İl Başkanlığı'na yaptığı ziyarette, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'nin gücünü çalışmalarında hissettiklerini söyledi.

 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN MHP ADANA İL TEŞKİLATINA ZİYARET

 

Mevlüt Çavuşoğlu, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Adana'da MHP ve Ak Parti il başkanlarınca  havaalanında karşılandı. Valilikten sonra MHP Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Çavuşoğlu'na Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci ile Abdullah Doğru eşlik ettiler. Heyeti, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve yöneticiler karşıladı.

 

BÜNYAMİN AVCI: UYUM İÇİNDE ADANA'YA HİZMET EDİYORUZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dış politikada etkin ve başarılı politikaları ilgiyle takip ettiklerini söyleyen ve "Türkiye’mizin izlediği akılcı, kıvrak, üretken siyasetinden sevinç duyuyoruz." şeklinde konuşan Avcı, Cumhur İttifakı olarak uyum içinde Adana'ya hizmet için çalıştıklarını anlattı.  

 

MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU: BAHÇELİ VE MHP'DEN GÜÇ ALIYORUZ

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, izlenen dış siyasette güven ve desteğin önemine vurgu yaptı. Çavuşoğlu şunları söyledi: "Vatandaşımızın bize güveni az olsa, Ukrayna savaşında oynadığımız rolü istediğimiz gibi oynayamayız. Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm dünyanın takdir ettiği bir politika izliyoruz. Burada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi’nden ve Cumhur İttifakı ortaklarından büyük destek ve güç alıyoruz. Sayın Genel Başkan sağ olsunlar, her konuşmasında dış politikamızla ilgili çalışmalarımızı destekliyor,  bize ciddi güç veriyor; bu gücü hissediyoruz."

 

ADANA VE SEÇİM...

 

Mevlüt Çavuşoğlu Adana'da 2019'da yapılan seçim sonucunu "Bir kaza" olarak değerlendirdi. Çavuşoğlu "Adana'da Büyükşehir Belediye seçiminde bir kazaya uğradık. İnşallah bu birlik ve beraberlik içerisinde 2023, 2024 için hedeflerimiz var ama bizim vizyonumuz ve hedefimiz daha büyük. Ülkemizi, milletimizi hak ettiği noktaya ulaştırmamız lazım. Bu yolda da beraber çalışmamız, birliğimizi, beraberliğimizi devam ettirmemiz lazım." dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Adana, Bünyamin Avcı, Devlet Bahçeli, MHP, hakkında, destek ve güç, ziyaret, Ak Parti, dış politika, iç siyaset, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı