MHP Milletvekili Partisinden İstifa Ettiğini Açıkladı
Haber Detayı
16 Nisan 2022 - Cumartesi 20:11 Bu haber 3063 kez okundu
 
MHP Milletvekili Partisinden İstifa Ettiğini Açıkladı
MHP Milletvekili partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
MHP Haberi
MHP Milletvekili Partisinden İstifa Ettiğini Açıkladı

Parti politikalarına aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle kesin ihraç talebi ile disipline kuruluna sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Lider Devlet Bahçeli ve Davasına sadık kalacağını belirterek, disipline sevk edilmesiyle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların MHP'ye zarar vermemesi için partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

MHP'NİN BAKİ ERSOY İLE İLGİLİ DİSİPLİN SÜRECİNİ BAŞLATMASI

 

Parti politikalarına aykırı açıklamalarda bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy hakkında disiplin sürecinin başlatıldığına yönelik MHP'den yapılan açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy basına yapmış olduğu parti politikalarımıza aykırı açıklamalarından dolayı, parti tüzüğümüzün disipline dair hükümlerini uygulamak üzere tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmiştir.'' denilmişti. MHP'den yapılan bu açıklamadan sonra konuyu kaşıyan muhalif cenah, MHP'yi yıpratmaya yönelik çaba sarfetmişti. bu tartışmalara son vermek isteyen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy,  partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

BAKİ ERSOY: MHP'YE ZARAR VERMEMEK İÇİN PARTİMDEN İSTİFA EDİYORUM

 

Disipline sevk edilmesiyle ilgili kamuoyunda yapılan tartışmaların MHP'ye zarar vermesini önlemek amacıyla partisinden istifa ettiğini açıklayan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım. Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kayseri Milletvekili, Baki Ersoy, partisinden, istifa etti, disiplin kurulu, sevk edilen, Milletvekili, zarar vermemek için, siyaset, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı