Sakarya Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
18 Nisan 2022 - Pazartesi 04:26 Bu haber 4205 kez okundu
 
Sakarya Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Sakarya Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Sakarya Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Soyhan Sofuoğlu'nun yerine, Kadir Şentürk'ün atandığını açıkladı.

 

SAKARYA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığına Kadir Şentürk atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Soyhan Sofuoğlu ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

MHP SAKARYA İL BAŞKANLIĞI'NDAN BAYRAK DEĞİŞİMİ AÇIKLAMASI

 

Sakarya Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın teşrifleriyle düzenlenen törende İl Ocak Başkanımız olarak atanan Kadir Şentürk başkanımızı tebrik ediyor, Soyhan Sofuoğlu başkanımıza ve yönetimine vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Rabbim Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde, Milliyetçi Ülkücü Harekete varlığıyla güç veren her bir dava arkadaşımızdan razı olsun. Var olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket.'' dedi.

 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Ahmet Yiğit Yıldırım, Sakarya, Kadir Şentürk, atandı, M
Yorumlar
Haber Yazılımı