Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Avrupa Şampiyonu Oldu
Haber Detayı
16 Nisan 2022 - Cumartesi 22:07 Bu haber 6010 kez okundu
 
Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Avrupa Şampiyonu Oldu
Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, katıldığı 2022 PSV Avrupa Klasik Vücut Geliştirme Şampiyonasında Şampiyon oldu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Avrupa Şampiyonu Oldu

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 2022 PSV Avrupa Klasik Vücut Geliştirme Şampiyonası'na katılan Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, kendi sikletinde Şampiyon olduktan sonra tüm klasik sikletlerin şampiyonlarının arasında da şampiyon olup overall kemerini aldı. 

 

SEYHAN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI MERT ARIOĞLU'NDAN ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

 

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yüce Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki; iki senedir katılamayıp nihayet bugün katılabildiğim PSF AVRUPA ŞAMPİYONASINDA Klasik Vücut Geliştirme kategorisinde önce kendi sikletimde Şampiyon olup daha sonra tüm klasik sikletlerin şampiyonlarının arasında da şampiyon olarak overall kemerini alıp, şanlı Bayrağımı podyumda yeniden dalgalandırmak nasip oldu. Bu başarıda benim kadar sizlerinde hakkı vardır, Allahım cümlenizden ayrı ayrı razı olsun. Resimler elime geçtikçe paylaşım yapıp, biraz kendimi toparladıktan sonra gelen mesajların hepsine dönüş yapacağım. Moskova’dan selamlar, Cümleten Allah’a emanet olun.'' dedi.

 

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ry 30H GOC ZONE GOODZONER Tblй poccии AиHryи ECy SSIA POWER SPORTS RUSSIA DERATION' görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı, Mert Arıoğlu, katıldığı, 2022 Avrupa, Klasik Vücut Geliştirme, Şampiyonası, Avrupa Şampiyonu, Adana Ülkü Ocakları
Yorumlar
Haber Yazılımı