Bahçeli Muhelefetin Yeni Kurgusunun Perde Arkasını Açıkladı
Haber Detayı
19 Mayıs 2020 - Salı 01:47 Bu haber 2147 kez okundu
 
Bahçeli Muhelefetin Yeni Kurgusunun Perde Arkasını Açıkladı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalefetin Cumhur İttifakı'na karşı yeni bir oyunu devreye soktuğunu söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli Muhelefetin Yeni Kurgusunun Perde Arkasını Açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik'e verdiği beyanatta, muhalefetin Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine karşı yeni bir oyunu devreye soktuğunu belirterek, yeni kurgularıyla ülkeyi seçime zorlamayı düşündüklerini ancak seçimlerin 2023 yılında yapılacağını söyledi.

 

MUHALEFETİN ERKEN SEÇİM BEKLENTİSİ BEYHUDEDİR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalefetin erken seçim beklentisinin beyhude bir beklenti olduğunu belirterek, ''Virüs ekonomik sıkıntı vb diğer şeyleri dikkate alırsanız Türkiye'yi seçime zorlamaya yönelik bir adımdır. Erken seçimi zorlarlar. O konuda biz açıkça söyledik. Erken seçim yok dedik. Seçim 2023'te. Kılıçdaroğlu'nun takip ettiği çok yıkıcı üslup bozukluğu içindeki muhalefetin ana kaynağı burası çünkü bu kadar olamaz. Bir beklenti içerisindeler. Bir şeyler var demek ki. Biz Cumhur İttifakı olarak dimdik ayaktayız.'' dedi.

 

MUHALEFETİN YENİ KURGUSU MEMLEKET MASASININ PERDE ARKASI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalefetin Cumhur İttifakı'na karşı yeni bir oyun kurguladığını belirterek, ''Memleket Masası teklifi ile ilgili asıl planın başka olduğunu anlatan Bahçeli “139 milletvekili arasından 15-20 kişiyi verebilir fakat verilenlerden sonra Meclis'te grubu olan partiler olacak. Bunlar Gelecek Partisi, Babacan'ın partisi, İyi Parti ve CHP. HDP'yi de biraz dinlenmeye alacaklar. Çünkü HDP gündemde olduğu müddetçe bunlara karşı bir alerji doğuyor Türkiye'de. Burada Cumhur İttifakını ya da Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratacak tarzda bir muhalefete, ağız birliğine gidecekler. Bunun adına da Memleket Masası diyecekler." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Devlet Bahçeli, MHP, MHP Haberleri, Muhalefetin yeni kurgusu, Muhalefetin yeni oyunu, perde arkası
Yorumlar
Haber Yazılımı