MHP'li Başkan Sarı'dan Vatandaşlara Sosyal Destek Kartı
Haber Detayı
19 Mayıs 2020 - Salı 00:40 Bu haber 2635 kez okundu
 
MHP'li Başkan Sarı'dan Vatandaşlara Sosyal Destek Kartı
MHP'li Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 15 Bin kişiye sosyal destek kartı gönderdi.
MHP Haberi
MHP'li Başkan Sarı'dan Vatandaşlara Sosyal Destek Kartı

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlara gıda kolisi göndermek yerine, yerel marketlerde kullanılması şartıyla ihtiyaç sahibi 15 Bin aileye sosyal destek kartı gönderdi.

 

CORONAVİRÜS SALGININDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARA ÖNCELİK TANINDI

 

Amasya Belediyesi bağlantılı Nefes Derneği'nin öncülüğünde hazırlanan 150 TL'lik sosyal destek kartları, Amasya'da bulunan 45 Bin hanenin 15 Binine ulaştırıldı. İhtiyaç sahipleri belirlenirken coronavirüs salgınından etkilenen esnaflar, işsiz kalanlar, garsonlar, çıraklara öncelik tanınırken, geçim sıkıntısı çeken vatandaşların tamamına yardım edilmeye çalışıldı.

 

SOSYAL DESTEK KARTI İLE VATANDAŞLAR İSTEDİĞİ MALZEMEYİ ALABİLECEK

 

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ramazan ayında sosyal destek kartı dağıtılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İhtiyaç sahiplerine yardım etmek için hazırladığımız sosyal destek kartlarını bayrama yakın bir sürede dağıtmaya karar verdik. Şimdi çeşitli kurum ve kuruluşlardan vatandaşlarımıza ramazan kolileri geliyor, herkes aynı içerikte koliler dağıtıyor. Biz bu kart özelliğinin içinde bir güzellik saklamaya karar verdik. Bir hanımefendi bu kartla yerel bir markete gittiğinde, neye ihtiyacı varsa, istediği her şeyi alabilecek, ürün sınırlaması yok. İsteyen çocuğuna bayramlık alacak, isteyen gıda ihtiyacını alacak. Bu sosyal projemizde, yerel marketlerimizle anlaştık, Amasya'nın parasının dışarı çıkmasını istemiyorum. Bu yardımlarda belediyemizin 1 kuruş masrafı yok, hayırsever vatandaşlarımızın, eşimizin, dostumuzun yardımlarını Nefes Derneğimizin organizasyonuyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, MHP Amasya, coronavirüs salgını, Ramazan ayında sosyal destek kartı, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı