MHP'li Yaşar Kaba: Zilletin Ateşle İmtihanı Bu Olsa Gerek
Haber Detayı
18 Ekim 2022 - Salı 00:12 Bu haber 2614 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba: Zilletin Ateşle İmtihanı Bu Olsa Gerek
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, birbirleriyle yarışan muhaliflerin durumunu Zilletin ateşle imtihanı olarak değerlendirdi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba: Zilletin Ateşle İmtihanı Bu Olsa Gerek

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti gündemdeki sıcaklığını korurken İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de ABD'ye bir heyet gönderme kararı alması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, 6'lı muhalif ittifakın iki ortağı CHP ile İyi Parti'nin ABD'den icazet alma konusunda birbiriyle yarışmasına şaşırmadıklarını belirterek, icazet yarışını Zilletin ateşle imtihanı olarak değerlendirdi.

 

CHP'DEN SONRA İYİ PARTİ DE ABD'YE BİR HEYET GÖNDERDİ 

 

Bölgesinde güçlü, dünyada sözü geçen bir ülke olma hedefine kilitlenen Türkiye'nin bağımsız politikalar üreterek önemli hamleler yapmasından rahatsız olan ABD Başkanı Joe Biden, Cumhur İttifakını iktidardan indirmek için Türkiye'deki muhalifleri destekleme stratejisini izlemeye devam ediyor. Bu strateji kapsamında hareket eden ABD'nin, ekonomik ve askeri olarak kuşatmaya çalıştığı Türkiye'ye adeta düşmanca tavır sergilediği ortamda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye ziyarette bulunması, iktidara gelmek için ABD'deki dostlarından destek almaya gittiği şeklinde yorumlanmıştı.

 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun tartışmalara sebep olan ABD ziyareti gündemden düşmeden, İyi Parti'nin de Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan başkanlığında bir heyeti ABD'ye gönderdiği ortaya çıktı. CHP'den sonra İyi Parti'nin de ABD'ye bir heyet göndermesi 6'lı muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin ABD'den icazet alma konusunda birbirleriyle yarıştığı şeklinde yorumlandı.

 

YAŞAR KABA, KILIÇDAROĞLU'NUN ABD ZİYARETİ HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti hakkında daha önce yaptığı açıklamada, ''Dış güdümlü şahsiyet Kılıçdaroğlu, Amerikan MIT Enstitüsünü ziyaret ederek, gerçek bilimin peşinde koşma pozları edasıyla Amerikan laboratuvarlarında planlanan, Türkiye’ye ihanet senaryolarının gerçekleşmesi adına aldığı talimatları uygulama alanı bulacağını düşünmektedir. Milletinden umudunu kesmiş, Washington merkezli, Pensilvanyadan talimatlı, Kandilden icazetli Kılıçdaroğlu’na hatırlatıyoruz. Kılavuzu karga olanın burnu çöpten kurtulmaz!'' değerlendirmesini yapan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, CHP'den sonra İyi Parti'nin de ABD'ye bir heyet göndermesi üzerine yeni açıklama yaptı.

 

YAŞAR KABA'DAN ABD'YE HEYET GÖNDEREN AKŞENER HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

ABD'ye heyet gönderen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, ABD'den icazet alma konusunda ittifak ortağı CHP ile yarıştığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP'in ucunu kaçırmış, terazisi şaşmış, ölçüyü aşmış, aklı sapmış, ruhu çoraklaşmış müdirenin arkasında milletimize düşman, zillete düşmüş hainler ordusu vardır! İhanet dolu laf bezirganı İP müdiresi; Kılıçdaroğlu'ndan sonra partisinden gölge müttefik heyeti oluşturarak icazet için ABD 'ye göndermiş! Şaşırdık mı? Hayır. Zilletin ateşle imtihanı bu olsa gerek.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, birbirleriyle yarışan, muhaliflerin, durumu, Zilletin, ateşle imtihanı, olarak değerlendirdi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı