MHP'li Varlı: Adana'da İhanete Geçit Vermeyeceğiz
Haber Detayı
19 Nisan 2023 - Çarşamba 20:05 Bu haber 2672 kez okundu
 
MHP'li Varlı: Adana'da İhanete Geçit Vermeyeceğiz
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Milletvekili Adayları tek yürek oldu. İhanete geçit vermeyeceğiz.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı: Adana'da İhanete Geçit Vermeyeceğiz

MHP Adana İl Teşkilatının 14 Mayıs seçimlerinde görev alacak sandık görevlileri ve mahalle temsilcilerine verdiği iftarda, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Milletvekili Adayları dikkat çeken mesajlar verdi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞINDAN İFTAR PROGRAMI

 

MHP Adana İl Başkanlığı, mahalle temsilcilerine ve 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimde görev alacak sandık görevlilerine iftar verdi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Milletvekili Adayları, İl Divan Kurulu Üyeleri, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, Adana 1054 FK Başkanı Menderes Kutlu ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

 

MHP'Lİ VARLI: TÜRK MİLLETİ İHANETE GEÇİT VERMEYECEK

 

Muhalefetin Türkiye için büyük bir güvenlik tehdidi haline geldiğini belirten MHP Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, ''Karşımızda adına ‘Millet ittifakı’ denen bir yapı var. Bu ittifakı PKK, YPG, PYD, FETÖ, bilumum terör örgütleri, terör örgütünün temsilcisi HDP, dışarıda bütün emperyalist devletler ve yapılar destekliyor. Kime karşı? Ülkemize, milletimize hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Cumhur İttifakı’na karşı. Bütün şer güçlerin tamamı artık açıktan Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkma hedefini dillendiriyor ama ne acıdır ki CHP Genel Başkanı ve yönetiminden bir tek itiraz gelmiyor. Her Türk vatandaşı bu gerçekleri bilerek ve unutmadan sandığa gidecek. İnanıyoruz ki Türk Milleti, ihanete geçit vermeyecek. Türk Milleti bu ihanet ve husumet kuşatmasına karşı yeni bir zafer kazanacak. İlk turda Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz, MHP de daha güçlü şekilde Meclis’te olacak. Sayın Genel Başkanımız da bizler de sizlere sonsuz güveniyoruz.'' dedi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI: ADANA'NIN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

Cumhur İttifakı’nın bütün derdinin Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin istikbali için olduğunu belirterek, Adana’da ve bütün Türkiye’de en güzel sonucu alacaklarını ifade eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Adana’nın yükselen değerlerine sahip çıkacaklarını, bu bağlamda Adana 1954 FK’nin 3. Lig’e çıkmasının önemli bir kazanım olduğunu belirterek “Burada aramızda bulunan Adana 1954 FK Başkanı Sayın Menderes Kutlu nezdinde tüm sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.

 

MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

 

MHP Adana Milletvekili Adayları Yusuf Baş ve Alev Ataş ise yaptıkları konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Yusuf Baş “Zaman, nefis yapma zamanı değildir; birlik olma zamanıdır.” ifadesini kullandı.

 

Resim

Açıklama yok.

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Yusuf Kanlı, Muharrem Varlı, iftar programı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı