Bahçeli'den Habertürk TV'ye Anlamlı Tepki
Haber Detayı
05 Mayıs 2021 - Çarşamba 20:22 Bu haber 3134 kez okundu
 
Bahçeli'den Habertürk TV'ye Anlamlı Tepki
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, #HabertürkTvİzlemiyorum etiketiyle yaptığı paylaşım sosyal medyayı resmen salladı.
MHP Haberi
Bahçeli'den Habertürk TV'ye Anlamlı Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in, MHP'nin hazırladığı yeni Anayasa önerisini Habertürk TV'de okumadan karalamaya çalışan Ebru Baki ve konularına tepki göstermesiyle başlayan ve Bülent Aydemir'in MHP'yi hedef almasıyla devam eden tartışmaya dahil olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, #HabertürkTvİzlemiyorum etiketiyle yaptığı paylaşım sosyal medyayı resmen salladı.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER NE DEMİŞTİ?

 

MHP'nin hazırladığı yeni Anayasa önerisini okumadan karalamaya kalkan MHP düşmanlarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Habertürk’te art niyetli Ebru Baki’ye konuk olan Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile Gülfem Saydam Sanver’in Genel Başkanımızın 100 maddelik anayasa önerisini karalama çabaları edepsizlik ve terbiyesizliktir. Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi? Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir. Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur. Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!'' demişti.

 

BAHÇELİ'DEN HABERTÜRK'E TEPKİ: HABERTÜRK TV İZLEMİYORUM

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in, sosyal medyadan gösterdiği tepki sözlerini kaldıramayan Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, MHP'nin kurumsal kimliğini hedef alarak, MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi özür dilemeye davet etti. Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in bu sözlerine tüm Ülkücüler tepki gösterirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HabertürkTvİzlemiyorum etiketiyle yaptığı tepki paylaşımı sosyal medyayı resmen salladı.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, habertürktv, izlemiyorum, sosyal medyayı, salladı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı