MHP Kars İl Başkanı Adıgüzel'den Saldırılara Rest
Haber Detayı
05 Mayıs 2021 - Çarşamba 01:32 Bu haber 3003 kez okundu
 
MHP Kars İl Başkanı Adıgüzel'den Saldırılara Rest
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, son zamanlarda artan saldırılara karşı rest çekerek, azdan azın çoktan çokun gideceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP Kars İl Başkanı Adıgüzel'den Saldırılara Rest

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk milletinin ve Devletinin bekasına yönelik izlediği politikaları hazmedemeyenlerin yoğun bir şekilde MHP'ye saldırdığına dikkat çeken MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, son zamanlarda artan saldırılara karşı rest çekerek, azdan azın çoktan çokun gideceğini söyledi.

 

BUYRUN BEYLER HODRİ MEYDAN! AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Vatan, Bayrak, Namus, Şeref, Töre, Türklük, hainlerin korkulu rüyası, milli bekamızın teminatı ve 21. Yüzyılın Kürşad’ı olduğunu belirterek, Pensilvanya ve Kandil’den aldıkları talimatlarla MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alanlara rest çeken MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Son zamanlarda ederi 1 dolar olan gazeteciler, kıblesi belli olmayan siyasiler, kripto fetöcüler, pkklılar Pensilvanya’dan ve Kandil’den talimatla; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve MHP ile ilgili söylemler içindeler. Buyrun beyler hodrimeydan! Azdan az, çoktan çok gider.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kars İl Başkanı, Tolga Adıgüzel, Devlet Bahçeli, rest çekti, hodri meydan, azdan az, çoktan çok gider, saldırılara karşı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı