MHP ile Gerilim Yaşayan Habertürk TV'de Yaprak Dökümü
Haber Detayı
06 Mayıs 2021 - Perşembe 00:32 Bu haber 3356 kez okundu
 
MHP ile Gerilim Yaşayan Habertürk TV'de Yaprak Dökümü
MHP ile Habertürk TV arasında yaşanan yeni Anayasa önerisi konusundaki gerilim, Habertürk TV'de işe son verme ve istifalarla neticelendi.
MHP Haberi
MHP ile Gerilim Yaşayan Habertürk TV'de Yaprak Dökümü

MHP'nin hazırladığı yeni Anayasa önerisini okumadan karalamaya kalkan Habertürk TV'deki proğramda konuşanlara MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in ve tüm MHP yöneticilerinin tepki vermesi ve son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''HabertürkTvİzlemiyorum'' etiketiyle sosyal medyadaki tepkisi, Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in istifa etmesine ve Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz'un istifa etmesine neden oldu.

 

MHP İLE HABERTÜRK TV ARASINDA YAŞANAN GERİLİM

 

MHP'nin hazırladığı yeni Anayasa önerisini okumadan karalamaya kalkan Habertürk TV'deki MHP düşmanlarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in açıklamaları üzerine, MHP'nin kurumsal kimliğini hedef alarak, MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi özür dilemeye davet eden Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, ''Son zamanlarda bir alışkanlık başladı böyle gazetecilere, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda ayar veren, hedef gösteren açıklamalar. Bu ifadeleri, aynen ölçüsüyle ne bir eksik ne bir fazla, Ulvi Bey'e iade ediyorum'' demişti.

 

HABERTÜRK TV'DE YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

 

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in bu sözlerine tüm Ülkücüler ve MHP'li yöneticiler tepki gösterirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''HabertürkTvİzlemiyorum'' etiketiyle yaptığı tepki paylaşımı sosyal medyayı resmen salladı. Bu gelişmelerden sonra harekete geçen Habertürk yönetimi, Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in televizyondaki işine son verdi. Son olarak hatasını anlayan Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz, tüm sorumluluğu üzerine alarak istifa etti.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP ile Habertürk TV, arasında yaşanan, yeni Anayasa önerisi, gerilimi, Devlet Bahçeli, İzzet Ulvi Yönter, istifaları getirdi, işine son verildi, yaprak dökümü, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı