Kübra Par'dan Bahçeli Düşmanlarını Çıldırtacak Yazı
Haber Detayı
05 Mayıs 2021 - Çarşamba 12:52 Bu haber 6944 kez okundu
 
Kübra Par'dan Bahçeli Düşmanlarını Çıldırtacak Yazı
Habertürk yazarı Kübra Par, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında kaleme aldığı yazıyla Bahçeli düşmanlarını çıldırttı.
MHP Haberi
Kübra Par'dan Bahçeli Düşmanlarını Çıldırtacak Yazı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında ''Devlet Bahçeli rakiplerini yine yaya bıraktı'' başlığıyla yazıyı kaleme alan Habertürk yazarı Kübra Par, Devlet Bey’in yine herkesi şaşırtan bir hamle ile rakiplerini yaya bırakmasını siyaset stratejisi bakımından çok başarılı bulduğunu söyledi.

 

KÜBRA PAR'DAN DEVLET BAHÇELİ DÜŞMANLARINI ÇILDIRTACAK BİR YAZI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 100 maddelik yeni Anayasa önerisini açıklaması hakkında köşe yazısında değerlendirmelerde bulunan Habertürk yazarı Kübra Par, ''Muhalefet 2 yıldır 'Parlamenter sisteme dönüş için model geliştireceğiz' diyor, İyi Parti 'Ha açıkladık ha açıklayacağız' diyerek aylardır oyalanıyor. Bu arada Cumhurbaşkanı 'Yeni Anayasa hazırlayalım' dedikten sonra Ak Partililer de 'Hazırladık, hazırlıyoruz' diye anlatıyor. Hepsi oyalana dursun MHP Lideri Devlet Bahçeli sürpriz bir hamle yaparak 100 maddelik yeni Anayasa çalışmasının çerçevesini açıkladı bile. Üstelik 'Önce ittifak ortağım bir görsün, sonra duyurayım' hesabına da girmeden, çıkıp özgüvenle ilan etti MHP'nin önerisini.'' dedi.

 

DEVLET BEYİN RAKİPLERİNİ YAYA BIRAKMASI SİYASET STRATEJİSİ BAKIMINDAN BAŞARILI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni Anayasa konusundaki hamlesini siyaset stratejisi bakımından değerlendiren Habertürk yazarı Kübra Par, ''İçeriğine dair detayları metin önümüze geldiğinde uzun uzun konuşuruz. Ama ben Devlet Bey’in yine herkesi şaşırtan bir hamle ile rakiplerini yaya bırakmasını siyaset stratejisi bakımından çok başarılı buldum. Zaten Bahçeli bir şeyi kafasına koyduysa, ister erken seçim, ister bir yasa değişikliği olsun, 'Kim ne der?' diye düşünmeden çıkıp doğrudan söylüyor. Çok büyük çoğunlukla da onun istediği şekilde gelişiyor olaylar. Sadece muhalefet değil Ak Parti de ders çıkarmalı bu kararlı tavırdan.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Kübra Par, hakkında köşe yazısı, Bahçelinin anayasa hamlesi, yeni anayasa önerisi, başarılı hamle, rakipleri oyalanırken
Yorumlar
Haber Yazılımı